Write a comment

ser facial

Tenul necesită grijă și atenție maximă, mai ales în perioada rece a anului. Pielea sensibilă a feței este predispusă la factorii externi, care sunt drastici și adesea nemiloși. Vântul puternic, temperaturile scăzute, dar și soarele afectează în mod direct tenul.

Serul facial este un produs cosmetic predestinat îngrijirii delicate, care se aplică după curățarea și exfolierea feței. Serul are o acțiune perfectă în combinație cu crema de față. Având o textură fină, serul hidratează în profunzime celulele și îmbogățește stratul epidermic cu vitamine și ingrediente active. 

De regulă, serul este predestinat persoanelor cu tenul problematic sau la primele semne ale îmbătrânirii. Compoziția concentrată a produsului include o multitudine de ingrediente cu rol regenerant, ceea ce îl face mai deosebit de restul cosmeticelor pentru îngrijirea tenului. De asemenea, acesta hidratează, calmează, netezește și umple celulele epidermice. 

Fiecare ser este predestinat unui anumit tip de ten, în funcție de necesitățile acestuia. Pentru tenul gras este recomandat un produs care să conțină vitamina C, zinc și acid salicilic, care să sporească producția de colagen, să reducă inflamațiile, să regleze secreția de sebum și să desfunde porii. Tenul uscat este predispus degradării oxidative, astfel se recomandă aplicarea unui ser cu Vitamina E, acid glicolic și hialuronic. Aceste componente vor exfolia și uniformiza tenul, reținând umiditatea în porii pielii. 

Tenul matur trebuie tratat cu delicatețe și grijă dublă. În acest caz, serul trebuie să conțină ingrediente antirid și anti-îmbătrânire, pe bază de coenzima Q10, polifenoli extrași din ceai verde, acid hialuronic, flavonoizi, aloe vera. Toate aceste componente netezesc ridurile și au o acțiune directă asupra petelor pigmentare, care apar odată cu trecerea anilor. 

Diferența dintre cremă și ser este vizibilă. Spre deosebire de cremă, serul are o formulă pe bază apoasă, care nu blochează porii, lăsându-i să respire. De asemenea, serurile sunt foarte concentrate, o cantitate mică de produs poate avea un efect instant și se absoarbe mult mai rapid în piele. În plus, grație texturii ușoare, serul pătrunde mai adânc în straturile epidermice, având efect mai profund asupra pielii. 

Serul facial poate fi utilizat împreună cu o cremă hidratantă. Mai mult decât atât, aplicat înaintea cremei, serul sporește eficacitatea acesteia. Serul se păstrează într-un loc răcoros și umbros. După deschidere nu trebuie utilizat mai mult de 1 an.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest