Write a comment

e baie

Amenajarea băii, poate reprezenta o provocare pentru mulți. Principalul motiv care transformă acest lucru într-o provocare, este reprezentat de multitudinea de detalii la care trebuie să fii atent în momentul în care alegi elementele din baia ta și nu numai.

 

Dacă vorbim de amenajarea sau redecorarea băii, n-ar strica să aruncați o privire și poate mai mult de atât, pe e-baie.ro. Diversitatea opțiunilor pe care le ai la dispoziție acolo, îți ușurează puțin munca și mai ales procesul decizional. Fiecare element din baie este important și trebuie tratat ca atare.

Astfel chiar dacă la o primă vedere chiuveta baie e ultimul la care te gândeșți, află că trebuie să o alegi cu mare atenție. În primul rând trebuie să ai în vedere vibe-ul pe care ti-l dorești în baia ta. E necesar ca toate elementele să se îmbine perfect în așa fel încât să creeze o atmosferă relaxantă.  Va trebui să fi atent atât la sistemul de prindere al chiuvetei, cât și la formă și culoare. Cormatica este practic elementul de bază în construirea unui vibe pozitiv în baie.

Peste toate, cel mai important e stilul. Stilul băii se reflectă prin elemetele prezente în ea. Cu alte cuvinte forma, culoarea, dimensiunea sunt vectorii care direcționează baia spre un anumit stil. Astfel e bine să ții minte că o baie vintage are nevoie de o chiuvetă vintage, la fel cum o baie cu un design modern, are nevoie de un lavoar pe măsură.

Dacă ai trecut în revista toate aspectele pe care le-am enumerat, mai ai un singur hop, și anume prețul. Indiferent de felul în care îți dorești să arate baia ta, întâi de toate ocupă-te de buget. Odată stabilită suma pe care ești dispus să o pui la bătaie pentru amenajarea băii tale, atunci poți să-ți plănuiești ceilalți pași. Iar înainte de decizia finală asigură-te că ai luat în calcul toate posibilitățile, pentru ai la dispoziție o mulțime. 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest