Write a comment

frigider arctic

O bucătarie modernă nu poate fi considerată completă fără prezența aparaturii electrocasnice potrivite. Poate unul dintre cele mai importante dintre aceste aparate este frigiderul, ce trebuie înlocuit periodic datorită uzurii și apariției modelelor cu caracteristici și funcții superioare. 

Printre ele se numără și noile modele de frigider Arctic, un producător românesc de renume, ce produce aparate frigorifice economice din punct de vedere energetic și dotate cu cele mai noi funcționalități. 

Cu fiecare produs pe care îl scot, cei de la Arctic reuşesc să dovedească din nou și din nou că sunt firma cumpărătorului obişnuit. Prin natura sa, un frigider Arctic poate fi alegerea perfectă pentru familiile cu mai mulți membri, ce locuiesc într-un un apartament cu o suprafață mai redusă. 

Asta pentru că producătorul are printre cele mai ieftine produse de o calitatea bună. Iată alte motive pentru care merită să îți cumperi un frigider Arctic. 

Design şi compartimentare

Dacă ești în căutarea unui frigider Arctic care să se încadreze într-un anumit buget, principalele lucruri care ar trebui să te preocupe ar trebui să fie caracteristici precum consumul energetic, spațiul de depozitare sau dimensiunea aparatului. 

Totuși, nici designul frigiderului nu este un aspect ce ar trebui ignorat. Modelele de frigider Arctic sunt realizate după un design clasic, uniform, ce se integrează bine în orice bucătărie. Liniile simple și monocrome nu vor ieși în evidență sau contrasta cu cealaltă mobilă din cameră. Este un design minimal, ce explică și prețul mai redus al unui frigider Arctic. 

Mai importantă decât designul este, însă, compartimentarea frigiderului. Acesta este un aspect pe care cei de la Arctic au pus încă de la început foarte mult accent. Majoritatea modelelor au câte patru rafturi din care trei sunt ajustabile, obişnuitul spaţiu pentru legume şi fructe, patru rafturi mai mici pe uşă, dintre care unul poate primi şi sticle mai mari. În general, fiecare model are o capacitate de depozitare ce oferă posibilitatea utilizării unor recipiente de mărimi, forme și volume diferite.

Cât despre congelator, acesta este, de obicei, împărțit în 3 compartimente, fiecare protejat cu o ușă din plastic. Capacitatea de congelare depinde de la un model la altul. 

La majoritatea modelelor de frigider Arctic, garnitura este una antibacteriană iar, în cazul unora dintre modele, uşile sunt reversibile. Acestea pot fi montate în funcție de configurația bucătăriei și se pot deschide în stânga sau în dreapta aparatului.

Funcţii şi tehnologii

După cum menționam și mai sus, unul dintre cele mai importante aspecte ale unui frigider Arctic este eficiența energetic. Este un criteriu extrem de relevant în ziua de astăzi, când există atât de multe modele din care putem alege. 

Frigiderele Artic sunt încadrate în clasa energetică A+ până la A++ , ceea ce înseamnă un consum redus de energie electrică (în jur de 268 kWh/an).

Ca funcții, acestea au un sistem automat de dezgheţare pentru partea de frigider, doar congelatorul având nevoie de o dezghețare manuală. Nivelul de zgomot nu este însă cel mai redus, dar nici nu trece de medie.

În concluzie, iată care sunt punctele forte ale unui frigider Arctic:

  • accesorii numeroase;
  • garnituri ale ușilor cu proprietăți antibacteriene;
  • uși reversibile;
  • greutate mică;
  • volum net mare;
  • silențios (nivelul de zgomot este în jur de 45 dB);

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest