Write a comment

3 Turdanews2

Sunt câteva momente speciale în viață pe care nu le uiți niciodată. Mirii, pentru că vorbim de nunți, nu o să uite niciodată momentul în care au spus oficial DA și mai apoi o serie de alte momente printre care este și dansul mirilor. El este un moment emoționant și foarte intim care este în același timp public, deci implicit stresant. Mult anticipatul dans trece prin multe etape de pregătire și ca să fie totul perfect în ziua cea mare fiecare cuplu trebuie să știe câteva lucruri.

 

Tot momentul durează câteva minute și chiar dacă sunteți tentați să-l faceți memorabil și frumos, nu trebuie să vă stresați și să vă puneți toate resursele înspre asta. Da, o să vă urmărească multă lume și poate o să vă judece pentru alegerile făcute, însă este momentul vostru și trebuie să vă reprezinte 100%.

Devreme ce multă lume copiază trenduri și ce văd la alte nunți, o să fiți tentați să apelați la un coregraf, să aveți haine speciale pentru asta, să angajați un muzician sau să aduceți alte ajutoare din exterior. Ce trebuie să rețineți este că nu există reguli pe care să le urmați. Orice alegeți să faceți trebuie să vă placă în primul rând vouă, apoi invitațiilor.

Înainte de nuntă este recomandat să vă alegeți genul și piesa/piesele pentru acel moment. Fie că este doar o melodie sau un colaj, muzica trebuie comunicată mai departe Dj-ul pe care l-ați ales la nuntă și MC-ului (dacă aveți). Înainte cu câteva zile, când îi predați playlistul sau sugestiile de playlist pentru nunta Dj-uluil vostru sau formației, să vă asigurați că el/ei are melodia voastră pentru dansul mirilor pregătită 100% în varianta corectă. Un telefon, email sau întâlnire și gata, s-a rezolvat.

Nu uitați să discutați și cu fotograful pe care l-ați ales la nuntă să știe și el dacă aveți ceva pregătit pentru dansul mirilor, de exemplu o coregrafie sau un muzician invitat, și să-i comunicați dacă aveți anumite preferințe pentru cadre, video-uri scurte etc. Fotograful și Dj-ul sunt cele mai importante persoane care trebuie să știe de acest moment. Cum se desfășoară el cronologic și logistic. Apoi urmează să știe și cei care se ocupă da sală, implicit de lumini și dacă vreți voi și alte persoane.

Pare o etapă destul de stresantă pentru un moment care durează câteva minute, însă trebuie să-l vedeți ca pe startul nunții voastre. După dansul mirilor urmează să-i țineți pe oameni pe ringul de dans ore în șir și modul în care începe distracția dictează întreaga atmosferă a nunții. Mirii care simt că nu se pricep la dans prea bine sau au emoții, pot să exerseze acasă sau la un studio de dans. Ca dansul mirilor să fie impecabil trebuie să fiți relaxați, să știți ce aveți de făcut și să informați părțile implicate la nuntă, adică fotograful și DJ-ul. 

Pentru cei care își caută fotograful potrivit sau Dj la nuntă, există un loc pe internet care le adună pe toate la un loc și nu este Google. Plan Me este ajutorul de nădejde al oricărei mirese organizate. De la așezarea la mese, la căutare de furnizori, invitații de nuntă și inspirație poți găsi orice. 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest