Write a comment

lansaresaladefitnessfuturetraininginsibiu

În Sibiu sunt o mulțime de săli de fitness. Unele dintre ele sunt frecventate doar pentru că arată bine și dă bine la imaginea celui care este văzut acolo, altele sunt subdotate, altele sunt bune, altele sunt slabe, etc.. Însă în curând deschidem sala Future Training, o sală care va pune accent pe sănătatea ta, pe silueta ta și pe viitorul tău. 

 

Future Training este mai mult decât o sală unde poți să faci mișcare pentru sănătatea ta și pentru forma ta fizică. Este un loc în care tu ești în centrul atenției. Un loc în care fiecare antrenor ți se dedică 100% pentru ca tu să atingi rezultatele dorite. Nu este un loc de socializare. Nu este un loc de pierdut timpul și de etalat ținute de fitness. 

La Future Training, tot ce facem este să te aducem pe tine în punctul pe care ți-l dorești. Vrei doar să ai o viață mai activă și să te menții în formă? Un antrenor personal îți va pregăti un program care să te ajute să realizezi exact asta. Vrei să slăbești? Ai antrenori cu abilități de compunere a unui plan alimentar care să se plieze pe stilul tău și pe nivelul tău de activitate, pe lângă programul de exerciții care să îți antreneze exact zonele care necesită atenție. Preferi să lucrezi cu încă o persoană? Bucurați-vă de un antrenor doar pentru voi, și de o reducere substanțială! Nu în ultimul rând, dacă te-ai decis că dorești un corp de invidiat, foarte bine lucrat, chiar să începi să te pregătești pentru concursuri de body building, atunci intră în programul Muscle Up Express și vei atinge performanța în cel mai scurt timp. 

Așadar, tot ce trebuie să faci este să alegi programul pe care ți-l dorești și să te pregătești de muncă.

Sala de fitness Future Training se deschide de luni, 16.02.2020 în Sibiu, pe Șoseaua Alba Iulia nr 6, etaj 3 (langa cafeneaua Color Cafe). Programul este de luni pana vineri intre orele 08:00-21:00 si sambata intre 09:00 si 17:00. Detalii la telefon – 0740911980

Comunicat publicat de Brandion.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest