Write a comment

petrecere

Se apropie aniversarea ta și nu știi unde ai putea să o organizezi? Ia în calcul și varianta de a o face chiar la tine acasă! Această opțiune este extrem de favorabilă din mai multe privințe și nici nu necesită un efort considerabil din partea ta. Sunt câteva lucruri de care trebuie să ții cont și, apoi, nu rămâne decât să te distrezi și să te simți bine la petrecerea ta!

În acest articol, vei afla câteva secrete și sfaturi, pe care să le pui în aplicare atunci când îți organizezi petrecerea de aniversare chiar la tine acasă!

1. Simte-te bine în pielea ta!

Deseori, aniversările pot veni la pachet cu decepții legate de vârstă sau de trecerea timpului. Evită să te gândești la astfel de lucruri și amintește-ți, în permanență, că fiecare zi este o bucurie și o binecuvântare, iar evenimentul pe care urmează să îl sărbătorești nu este altceva decât un mare motiv de fericire! Simte-te bine în pielea ta, indiferent de câți ani împlinești și pune în aplicare toate sfaturile existente pe această temă, pentru a căpăta încredere în tine. Încearcă să te ancorezi în prezent și să abordezi situația cu împlinire și recunoștință.

2. Fă lista de invitați!

Numărul de invitați este cel mai important atunci când organizezi o mică petrecere la tine acasă. Dat fiind că depinzi de un anumit spațiu, acesta trebuie ajustat ținând cont de disponibilitatea locuinței. Dacă stai într-un apartament generos sau într-o casă la curte, nu vei mai avea griji în această privință. Însă, dacă vei organiza aniversarea într-un loc mai restrâns, ar fi bine să încerci să chemi doar oamenii importanți, pentru a nu crea o situație de disconfort fizic.

3. Comandă mâncare!

De ziua ta este obligatoriu să nu gătești! Nu îți irosi această zi specială, ambiționându-te să pregătești multiple feluri de mâncare. Dă-ți acest răgaz și comandă, pentru a evita să petreci cea mai mare parte din zi în bucătărie. Este un mic efort, care contează foarte mult în acest context, așa că nu face acte eroice și nici economie, fiindcă este propria ta aniversare și trebuie să te bucuri din plin de ea!

4. Creează o atmosferă de petrecere!

Există nenumărate moduri unice și inedite, prin care îți poți amenaja locuința pentru o petrecere. Nu trebuie să o schimbi cu totul – adaugă mici articole și accesorii, care să schimbe cu totul atmosfera. De exemplu, îți poți cumpăra baloane pe care să le pui în jur și care să-ți reamintească de copilărie. Un alt lucru, pe care îl poți face, este să achiziționezi corpuri speciale de iluminat, care să adauge un plus de originalitate spațiului – avantajul major fiind faptul că acestea sunt reutilizabile și reprezintă o investiție bună pe termen lung. Dacă nu știi ce ți s-ar potrivi, intră pe site pentru a cerceta gama existentă și pentru a vedea ce-ți place!

Așadar, organizarea unei aniversări la tine acasă nu este o utopie, ci reprezintă o variantă minunată și flexibilă. Te vei simți mult mai confortabil în spațiul tău, iar invitații cu siguranță se vor bucura să ia parte la acest eveniment! Este o soluție perfectă, atât pentru low budget, cât și pentru cei care doresc să sărbătorească într-un mediu mai intim. Încearcă!

Sursă foto: shutterstock.com

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest