Write a comment

lumea modei

Conform previziunilor astrale oferite de către specialiști în decembrie anul trecut, 2020 este un an al marilor schimbări pe toate planurile, atât profesionale, cât și sentimentale pentru toate semnele zodiacale. Chiar dacă la început acest aspect a părut neverosimil și doar un subiect despre care citești dimineață la cafea, iată că pandemia de coronavirus a îngenunchiat efectiv întreaga planetă și multe sectoare de activitate au fost grav afectate, inclusiv lumea modei, care a fost nevoită să se supună unor reguli noi, atât de confecționare a articolelor vestimentare, cât și de promovare a acestora.

Chiar dacă începând cu luna mai starea de urgență a fost înlocuită cu cea de alertă, motorul afacerilor funcționează la relanti din cauza faptului că marile capitale ale modei, precum Paris sau Milano, sunt în continuare împărțite pe zone verzi (sigure) și roșii (cu risc de contaminare). 

Cu toate acestea, mediul virtual a oferit totuși o soluție salvatoare, datorită posibilității de a comanda online și de a livra la domiciliu prin intermediul firmelor de curierat. Majoritatea site-urilor și-au modificat relativ interfața, oferind și un calculator de măsuri, astfel încât clienții să poată „proba” la distanță articolele vestimentare.

Iată mai jos schimbările majore ale modei care au avut loc din cauza pandemiei:

  • Adaptarea - cheia succesului

Având în vedere că ieșirile în oraș și evenimentele cu un grup mare de persoane, precum nunțile, botezurile sau diversele festivaluri de muzică au fost amânate sau chiar anulate, cererile pentru articole de îmbrăcăminte și încălțăminte au scăzut destul de drastic, ceea ce a dus la închiderea centrelor comerciale, unde majoritatea brandurilor aveau magazine. Din cauza acestui aspect, multe companii s-au reorientat, începând să producă măști sanitare cu diferite imprimeuri florale și echipamente de protecție, atât pentru personalul medical, cât și pentru cei care sunt nevoiți să folosească transportul în comun.

  • Reduceri de prețuri, pentru lichidarea stocurilor

De regulă, ofertele promoționale erau introduse atunci când se făcea trecerea de la un sezon la celălalt, dar această perioada critică a forțat implentarea lor mult mai devreme. Totodată, pentru a se asigura că nu vor rămâne cu hainele groase de iarnă pe stoc sau cu cele destinate seratelor și evenimentelor mondene, toate brandurile au promovat o reducere semnificativă a prețurilor pentru diverse articole de încălțăminte și nu numai. Poți da click pe link și să profiți de această ocazie, pentru a avea lucruri de calitate atunci când situația revine la normal.

  • Culori mai intense și animate

Designerii vestimentari s-au gândit să introducă o paletă de culori mult mai diversificată, pentru că, din punct de vedere psihologic, starea de bine este influențată de nuanțele de roșu aprins, verde deschis și portocaliu. În această perioadă, cumpărătorii sunt atrași de ceea ce este viu colorat, care să-i facă să depășească momentele dificile din viața lor. De asemenea, este recomandat ca în fiecare dimineață să îți schimbi hainele de casă cu cele de oraș, chiar dacă faci telemuncă. Astfel, vei fi mult mai fericit.

În concluzie, brandurile s-au adaptat pentru a putea supraviețui. Optimismul este cheia succesului și trebuie să fie văzută mereu partea plină a paharului. Alege hainele care îți plac cel mai mult și pregătește-te pentru redeschiderea lumii!

sursa foto: unsplash.com

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest