Write a comment

gazduire web premium SB

Gazduirea web este un serviciu indispensabil pentru orice site. Pe scurt, este vorba despre un abonament lunar sau anual pe care il platesti pentru a inchiria spatiu pe un server. Cu toate ca este un serviciu pe care nu il vezi si cu care nu iei contact direct, este o parte integranta a experientei noastre pe Internet. Gazduirea web face posibil ca site-ul tau sa fie accesibil oamenilor din intreaga lume.

Singurul scenariu in care poti elimina aceasta investitie de pe lista este in cazul in care detii un blog personal si nu intentionezi sa-l promovezi pentru a ajunge la un public larg. Spre exemplu, poti opta pentru un subdomeniu pe WordPress. Dar pentru un brand care isi doreste sa creasca, aceasta varianta nu reprezinta o optiune. 

Astfel, odata cu mutarea in online a din ce in ce mai multe branduri, era inevitabil ca piata de gazduire web sa nu se aglomereze. La o simpla cautare pe Google, vei gasi nenumarate firme ale caror oferte par prea bune pentru a fi adevarate. De aceea, contractarea celor mai bune servicii a devenit extrem de dificila pentru persoanele care nu au avut pana acum nicio tangenta cu mediul online. In cazul in care te identifici, este momentul sa afli care sunt cel mai des intalnite reclame mincinoase pe care trebuie sa le eviti.  

Uptime 100%

Un uptime de 100% este nerealist indiferent de cat de mult costa pachetul de gazduire web. O firma de hosting trebuie sa realizeze update-uri, sa intretina activitati de mentenanta, ceea ce face imposibil ca aceasta promisiune sa fie adevarata. Singurul uptime pe care trebuie sa-l urmaresti in momentul in care cumperi gazduire web este de 99,99%. Este o valoare sincera si realizabila la costuri decente, care te asigura ca site-ul tau va fi conectat la server aproape tot timpul. Mai exact, un uptime de 99,99% se traduce prin 4 minute/luna, respectiv 52 minute/an in care site-ul nu este conectat la server.

Suport tehnic 24/7

Suportul tehnic non-stop este esential pentru a beneficia de servicii de gazduire web de cea mai buna calitate. Companiile de hosting cunosc acest lucru, motiv pentru care toate se lauda cu o echipa disponibila permanent. In realitate, serviciile post-vanzare nu reprezinta o prioritate pentru toate firmele. Odata ce ai achizitionat un pachet de gazduire, este foarte posibil sa nu fie nimeni care sa-ti raspunda intr-un timp util. De aceea, poate cea mai buna decizie este sa contractezi o companie care iti pune la dispozitie o perioada de proba si posibilitatea de a primi banii inapoi. Iti vei da seama usor daca echipa de suport este de incredere si iti raspunde la mesaje rapid si, bineinteles, cu solutii personalizate si eficiente. 

Atentie la gazduirea partajata!

Gazduirea partajata sau shared este o varianta foarte buna pentru site-urile mici. Costa putin si iti ofera suficiente resurse pentru inceput. Dar acest tip de hosting nu este nici pe departe la fel la toate firmele. Opteaza pentru o firma de incredere, asa cum este THC.ro, pe care te poti baza ca nu-ti va oferi gazduire pe un server deja mult prea aglomerat si alaturi de site-uri care fac spam sau prezinta continut de slaba calitate. Actiunile celorlaltor site-uri te poate afecta, asa ca nu lua ca atare ofertele care se prezinta ca “cea mai buna gazduire”. Studiaza piata si ajungi singur la concluzia ca ai gasit cele mai bune servicii. 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest