Write a comment

lista cumparaturi

Sofatul este considerat o adevarata placere de majoritatea oamenilor deoarece poate aduce relaxare si recreere intr-un mod foarte simplu si frumos. Cu toate acestea, daca esti soferita nu este de ajuns sa te urci in masina si sa pleci cu ea din punctul a in punctul b, ci trebuie sa o intretii si sa ai grija de ea in mod constant pentru a te bucura cat mai mult timp de autovehiculul personal pe care il adori. 

Astfel, este foarte posibil ca in luna august a anului 2020 sa trebuiasca sa faci anumite cumparaturi pentru automobil, care sa te ajute sa conduci in mod cat mai sigur si placut. In cazul in care iti lipseste un produs din lista de mai jos, trebuie sa mergi chiar acum sa-l achizitionezi fara a mai sta pe ganduri. 

Iata care este lista de shopping pentru care trebuie sa o urmezi in august daca esti soferita! 

  • Parfum de masina 

Femeile adora sa se parfumeze la orice ora din zi si din noapte, iar masina trebuie tratata in acelasi fel. In cazul in care tocmai s-a consumat vechiul parfum de masina, trebuie sa opresti la o benzinarie, de unde sa procuri altul cu o mireasma aparte. Parfumeaza autovehiculul de fiecare data cand te urci in el pentru a te simti excelent pe parcursul traseului.  

  • Scrumiera 

Daca esti fumatoare si iubesti sa fumezi in timp ce conduci, ia in vedere achizitionarea unei scrumiere, pe care sa o folosesti zilnic. Nu mai arunca tigarile pe geam deoarece acest lucru nu-ti aduce mandrie, dar te poate surprinde cu o amenda destul de usturatoare. Fii civilizata si arunca chistoacele in scrumiera amplasata in portiera masinii sau in suportul special pentru pahare.  

  • Lichid de parbriz 

Nu este in regula sa pleci la drum fara sa ai lichid de parbriz in masina. Daca s-a consumat din rezervor, trebuie sa te opresti la un magazin pentru a achizitiona unul nou pentru ca acest lucru te va ajuta sa conduci in mod cat mai sigur. Exista o posibilitate foarte mare ca parbrizul sa se murdareasca si sa ai nevoie sa-l cureti, fapt pentru care acest lichid este foarte important. 

  • Cauciucuri noi 

In cazul in care te-ai saturat sa tot schimbi cauciucurile masinii in functie de sezon, te poti orienta spre o gama de anvelope pentru toate anotimpurile, pe care sa le inlocuiesti doar cand se uzeaza. Este mult mai practic si usor in acest fel, mai ales pentru soferitele care nu vor sa acorde foarte mult timp intretinerii masinii. Acest tip de anvelope etse la fel de bun ca cele specifice unui singur sezon, doar ca trebuie schimbate la aproximativ 2 ani.  

In cele din urma, bucura-te de fiecare moment petrecut in masina, indiferent daca te afli in oras sau la drum lung. Nu uita ca masina te reprezinta in totalitate si arata cine esti, fapt pentru care trebuie sa o ingrijesti si sa o cureti regulat.  

Sursa foto: Unsplash.com

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest