Write a comment

Cel mai bun frigider incorporabil e1511881763241 1280x720

Vrei să îți cumperi un frigider incorporabil, dar nu știi ce model să alegi?  În acest articol îți vom prezenta cele mai importante lucruri pe care trebuie să le iei în considerare atunci când îți achiziționezi un frigider incorporabil. Nu există produsul perfect pe piață, dar există produsului potrivit pentru tine. 

Ce trebuie să iei în considerare înainte de a cumpăra un frigider incorporabil?

1. Bugetul

La fel care în cazul oricărui produs pe care vrei să îl achiziționezi, trebuie să îți faci un buget în prealabil. În caz contrar, riști să dai prea mulți bani pe un produs pe care nu ți-l poți permite momentan. De asemenea, dacă ai văzut un frigider incorporabil care îți place foarte tare, dar nu intră în bugetul tău, poate este bine să mai aștepți și să mai strângi niște bani între timp. 

Trebuie să știi că un frigider incorporabil este destul de scump, mai scump decât unul clasic. Prețurile încep de la 2000 de lei și pot ajunge până la 6000, în funcție de model. 

2. Capacitate

Un lucru important pe care trebuie să îl iei în considerare atunci când cumperi orice tip de frigider este capacitatea acestuia. În funcție de nevoile tale și ale familiei tale, trebuie să alegi un frigider destul de încăpător. Dacă sunteți doar 2-3 membri în familie, atunci poți opta pentru un model de mărime medie, cu capacitate de până în 200 de litri. 

În schimb, dacă ai o familie numeroasă, cel mai bine este să optezi pentru un frigider de o capacitate mai mare, de aproximativ 300- 400 de L. 

3. Dimensiuni

O altă chestiune importantă este mărimea frigiderului incorporabil. Având în vedere că trebuie să fie incorporat în mobila din bucătărie, trebuie să fii foarte atent la dimensiunile acestui produs. Nu îți dorești să achiziționezi un frigider prea mare sau prea mic care să nu se încadreze cum trebuie, nu-i așa? 

Aici doar tu poți știi ce dimensiuni să aibă frigiderul tău. 

4. Sistemul de răcire

În prezent există mai multe tipuri de sisteme de răcire pentru frigidere. Printre acestea se numără: 

  • Static
  • No frost
  • Smart Frost
  • Dinamic

Noi îți recomandăm să optezi pentru una dintre tehnologiile no frost sau smart frost. Sunt variante mai noi și mai bune. Un frigider cu sistem de răcire clasic, static va trebui să fie dezghețat și curățat mult mai des decât un frigider cu sistem no frost. 

5. Funcții extra

Înainte de a alege un frigider incorporabil este bine să te uiți și la funcțiile extra. Multe modele de frigidere vin cu diferite funcții care ar putea să îți fie utile. Printre cele mai cunoscute funcții extra se numără și cea de child lock. Aceasta te ajută să te asiguri că cei mici nu vor umbla la frigider fără voia ta. 

De asemenea, ecranul LCD și rezervorul de apă și gheață sunt utile în bucătărie. 

Acestea sunt lucrurile pe care trebuie să le iei în considerare atunci când îți achiziționezi un frigider incorporabil. Desigur, este important și designul și marca aleasă, dar acestea sunt alegeri personale. Înainte de a achiziționa un produs verifică mai multe magazine online și fizice pentru a te asigura că vei cumpăra produsul la cel mai avantajos preț. 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest