Write a comment

empower

De câte ori nu ai admirat și tu toate acele femei puternice și independente, pe care le-ai văzut la televizor sau în viața de zi cu zi? Astrele par a se alinia de fiecare dată când au nevoie, căci totul pare că merge conform dorințelor lor. Cu toate acestea, siguranța lor nu vine decât din interior, posibil, după mulți ani în care au învățat cum să și-o construiască. Așadar, dacă și tu vrei să afli aceste secrete, atunci citește mai multe în continuare!

Iată 3 sfaturi pentru a deveni puternică și independentă!

  1. Nu mai aștepta ca altul să îți țină partea, fă-o singură!

Foarte multe femei sunt învățate că trebuie să își țină părerile pentru ele. Pentru a fi „o doamnă”, orice formă de revoltă sau alte sentimente negative, nu trebuie să existe. De aceea, majoritatea reprezentantelor sexului frumos sunt obișnuite să tacă, dacă apar opinii contradictorii. 

Pentru multe femei, deși este un lucru extrem de normal, a-și lua singure apărarea reprezintă o sarcină dificilă. Ceea ce le lipsește este curajul. Însă, dacă ești bine informată despre un anume subiect, care te pasionează, atunci ai toate drepturile să-ți faci vocea auzită. Cu siguranță vei găsi oameni gata să te asculte sau fericiți să vadă lucrurile și din altă perspectivă!

  1. Îmbracă-te cum îți place!

De câte ori nu ai ales să te îmbraci simplu și tern, doar pentru că ai crezut că oricum nu contează cum arăți? Studii de specialitate arată că problema începe exact aici. Hainele îți pot oferi imediat o doză de încredere! Se spune că oamenii se simt bine atunci când arată bine și chiar așa și este! 

Bineînțeles, trebuie să ții cont de locul unde mergi și de vremea de afară, dar, în rest, nimic nu ar trebui să te oprească din a te îmbrăca după bunul plac. Adaugă ținutei tale niște pantofi statement, care să te ajute în plus la acest capitol, precum o pereche de pantofi cu toc sau una de bocanci de la Reverse și vei simți schimbarea imediat!

  1. Învață să spui și „NU”

La fel ca în cazul opiniei, poate au fost momente când ți-ai fost greu să spui „nu”, din cauza modului în care ai fost crescută. Cu toate acestea, sunt oameni care pot profita de asta și să te pună, astfel, în situații dificile. E firesc să nu fii de acord cu orice, de fiecare dată. De aceea, dacă nu te simți confortabil într-o ipostază, poți refuza oricând să participi în continuare la acea activitate. Învață să refuzi, politicos, atunci când ți se pare că este cazul și nu numai că te vei simți mai bine, dar și ceilalți vor învăța să te respecte mai mult!

Acestea sunt doar câteva sfaturi, dar poți adăuga mai multe pe listă, în funcție de dorințele tale. Poți încerca să gândești pozitiv, să te îngrijești mai bine și să nu uiți să te relaxezi! Un om care se simte bine în piele lui, emană putere și încredere de sine!

Așadar, nu aștepta ca alții să te ajute la acest capitol. Schimbarea vine din interior și ești singura care o poate declanșa!

Sursa foto: Unsplash.com

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest