Write a comment

pandemia

Pandemia vine la pachet cu multiple stari de anxietate si frica, motiv pentru care informarea este esentiala! Este foarte important sa cunosti situatia actuala din tara, masurile de preventie, dar si obiectele care nu trebuie sa lipseasca din geanta ta. In cazul in care nu ai aflat aceste lucruri pana acum, citeste cu atentie urmatoarele randuri! In acest fel, vei fi intotdeauna protejat, indiferent de locul sau momentul in care te aflii. 

Cele 4 lucruri care nu trebuie sa lipseasca din geanta ta

Termometru

Avand in vedere perioada actuala, prin care atat Romania, cat si multe alte tari din Europa trec, este indicat ca in geanta ta sa se regaseasca un mic termometru pentru a putea sa iti iei chiar tu zilnic temperatura. 

Pe langa acest lucru, toamna este mai racoare, iar racelile din ce in ce mai frecvente. De aceea, pot aparea simptome precum tuse, dureri de gat sau chiar febra. Un termometru te va ajuta sa ai grija atat de sanatatea ta, cat si a celor din jur.

Gel dezinfectant

Dupa cum probabil ai aflat, indicat este sa te speli pe maini cat de des se poate. De multe ori acest lucru devine imposibil, mai ales in cazul in care esti mereu pe drumuri, iar orele petrecute acasa sunt din ce in ce mai putine. Insa, exista o varianta si pentru acest lucru - gelul dezinfectant.

O igiena corecta este considerata esentiala atat pentru prevenirea raspandirii virusului, cat si pentru evitarea altor bacterii. Un astfel de produs te va ajuta sa iti poti curata mainile ori de cate ori urci in mijlocul de transport in comun, intri intr-o incapere sau cand pur si simplu simti nevoia.

Masca de protectie

Masca a intrat deja in rutina zilnica a oamenilor, avand in vedere evenimentele din ultimele luni - tocmai din acest motiv, aceasta trebuie sa se regaseasca in bagajul tau zilnic. Indiferent de locul in care mergi, vei avea nevoie de masca de protectie, fiind esentiala pentru reducerea transmiterii virusului SARS Cov 2. 

Chiar si in cazul unei persoane infectate, daca poarta masca in momentul in care tuseste sau stranuta, aceasta ajuta la reducerea micropicaturilor eliminate in aer.

Viziera full cover

Purtarea unei viziere poate ajuta la prevenirea raspandirii virusului, iar tocmai din acest motiv este indicat sa se regaseasca in geanta ta, mai ales daca lucrezi intr-un domeniu in care iei contact cu clientii. 

Pe langa o igiena corecta, echipamentul de protectie este esential, deoarece doar prin respectarea tuturor regulilor se va putea trece peste aceasta provocare. In cazul in care iti doresti sa iti cumperi o viziera, apasa click aici si alege modelul dorit!

Avand in vedere cele prezentate, acum ca ai aflat care sunt cele 4 lucruri care nu trebuie sa lipseasca din geanta ta, important este doar sa respecti regulile impuse si sa te protejezi!

sursa foto: shutterstock.com

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest