Write a comment

netbet pariuri

Netbet este unul dintre cele mai bune cazinouri online din România. Și-a câștigat acest renume în decursul anilor prin profesionalismul de care a dat dovadă și printr-o varietate mare de jocuri de noroc și pariuri sportive. Pe lângă aceste aspecte, Netbet a venit întotdeauna cu promoții și bonusuri pe măsură.

Bonusul de bun venit

Netbet este o platformă foarte generoasă atunci când vorbim de bonusul de bun venit. În ceea ce privește bonusul de la cazino, ai bonusuri la primele 3 depuneri. La primul depozit de minim 20 RON vei primi un bonus de 100% în limita a 800 RON și poți câștiga până la 50 de rotiri gratuite la roata norocului. La al doilea depozit efectuat de minim 50 RON vei primi un bonus de 100% în limita a 400 RON și 100 rotiri la roata norocului. Ultimul bonus de bun venit se activează la a 3a depunere de minim 50 RON și este de 100% în limita a 800 RON împreună cu 150 rotiri la roata norocului. 

Clubul jucătorilor VIP NetBet

Fie că vorbim de cazino sau de pariuri sportive, în ambele secțiuni există clubul VIP al jucătorilor. În cazul cazinoului, atunci când joci la Live Cazino sau Cazino normal vei acumula puncte de loialitate. În funcție de câte puncte acumulezi, vei primi un statut VIP. Cu cât vei crește în statut, cu atât vei primi mai multe net puncte. Cu aceste net puncte poți cumpăra premii în magazinul NetPuncte. Premiile constau în bani bonus, bani cash sau tichete pentru tombolele organizate de NetBet.ro.

În ceea ce privește clubul VIP la pariuri sportive, acesta îți oferă șansa de a solicita cote mărite pentru anumite tipuri de pariuri în funcție de posibilitate. Pe lângă acest aspect, vei avea un manager VIP care îți va fi la dispoziție în fiecare zi și astfel poți solicita o retragere rapidă. 

Concursul Pronosport oferit de NetBet prin care poți câștiga până la 80.000 RON într-o singură rundă

O mare parte din pariorii de astăzi au început să joace la pariuri cu Pronosport. Netbet oferă ceva asemănător acestui tip de pariu în prezent. Pronobet de la Netbet este un joc care propune ori 5 evenimente din fotbal ori 11 evenimente. Miza totală per grilă, în cazul în care pronosticurile sunt de tipul 1x2 este 1 euro. Poți solicita, de asemenea și duble de tip 12, 1x, x2 sau chiar triple.

Posibilitatea de a închide parțial pariul 

Netbet este una dintre puținele case de pariuri care îți oferă posibilitatea de a închide un pariu parțial. Funcția Cashout parțial te ajută să îți securizezi o parte din câștig. 

Aplicația mobilă

Netbet îți oferă posibilitatea de a paria oriunde folosind aplicația pentru mobil. Aceasta este disponibilă pe iOS și pe Android. În aplicație ai acces la pariurile sportive, loto, cazino, live cazino și la transmisiunile live ale evenimentelor sportive importante.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest