Write a comment

betfair pariuri

Betfair este una dintre cele mai mari agenții de pariuri licențiate din România. Aceasta este în topul caselor de pariuri preferate de pariorii profesioniști. Acest lucru se datorează profesionalismului de care Betfair dă dovadă în rândul clienților, de oferta bogată de sporturi și tipuri de pariuri și de faptul că este cea mai mare agenție de Betting Exchange din Europa. 

Oferta sportivă de la Betfair acoperă nu mai puțin de 35 de sporturi, ceea ce este un lucru impresionant deoarece nu multe agenții oferă o gamă atât de largă de sporturi pe care să pariezi. La Betfair găsești pariuri pe sporturi de nișă ca surfing, MMA, Bowls sau fotbal australian. Betfair bonus la prima depunere, te ajută sa ai un start incurajator pe platforma, dublându-se suma depusă până la 500 RON.

Fotbal – multe opțiuni de pariere

Primul sport pe care găsim cele mai multe opțiuni de pariere este sportul rege, fotbalul. La Betfair găsești aproximativ 70 de opțiuni de pariere cu miză fixă pe fotbal. Tot aici vei găsi și foarte multe pariuri pe ligi inferioare. La evenimentele importante din cele mai mari campionate și competiții, operatorul oferă 70 de opțiuni de pariere, iar la evenimentele din Liga 1 vei găsi aproximativ 40 de opțiuni de pariere. Găsești chiar și pariuri la evenimente din Venezuela sau Peru, ceea ce este un lucru rar întâlnit la casele de pariuri online

Oferta de pariere pleacă de la pariuri pe primul gol, pe scorul corect, pe ultima echipă care va înscrie, marjă de câștig, pe ce echipă conduce în minutele 10-20-30 și ajunge până la pariuri pe marcatori, primul marcator, să înscrie oricând sau ultimul marcator și combinații între marcatori și scorul final. De asemenea, la scor corect ai variante de pariere precum scor corect oricând în meci, scor corect în a doua repriză sau la pauză. Nici pariurile pe cornere sau cartonașe nu sunt excluse din oferta Betfair. Toate aceste tipuri de pariuri se regăsesc și la sportul alb, tenisul sau baschet și volei. 

Curse de cai și curse de câini

Pariurile pe curse de cai și pe câini sunt foarte interesante și fac parte din oferta sportivă a agenției de pariuri Betfair. Deși nu sunt cele mai preferate de români, cursele de cai sau de câini beneficiază și ele de un număr destul de mare de pasionați care pariază pe ele. Nu multe agenții oferă acces la cursele de cai din Marea Britanie, cum ar fi Lingfield sau Pontefract, din SUA la Will Rogers Down sau din circuite din Chile, Franța sau Suedia. În ceea ce privește cursele de ogari, Betfair oferă posibilitate de pariere pe cursele de ogari din Marea Britanie, cum ar fi Crayford sau Newcastle. 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest