Write a comment

casti

Căștile wireless au început să fie la mare căutare, și multe brand-uri au început să ia drumul celebrelor AirPods de la Apple și să vină cu propriile versiuni de căști wireless. Există totuși modele diferite de căști wireless, de la brand-uri diferite, potrivite pentru nevoile și gusturile fiecăruia. Certitudinea este că aceste căști wireless ne scapă de grija cablurilor încurcate și sunt mai ușor de utilizat și transportat.

Dacă ești în căutarea unor căști wireless dar nu știi ce model și ce brand să alegi, iată mai jos o listă cu 5 dintre cele mai bune modele de căști de acest gen.

  • Sony WH-1000XM4

Probabil unele dintre cele mai bune căști wireless ce anulează zgomotul din exterior extrem de bine. Sunt de tip over-ear. Bateria lor durează aproximativ 30 de ore între încărcări, poat fi utilizate la o distanță de 30 de metri față de dispozitivul la care sunt conectate. Aceste casti wireless au NFC, suportă formatul Sony 360 Realty Audio dar și codec-ul LDAC. Nu mai suportă în schimb aptX sau aptX HD și nu sunt rezistente la apă.

  • Bose 700

Căștile Bose 700 sunt cu siguranță, până acum, unele dintre cele mai bune căști ale firmei. Sunt de tip over-ear și anulează incredibil de bine sunetul din exterior. Sunetul este vibrant, dar și bine echilibrat. Bateria ține aproximativ 20 de ore, iar spre deosebire de Sony, nu are NFC și sunt ceva mai scumpe. Pot fi utilizate la 100 de metri distanță de device-ul la care sunt conectate.

  • 1More Color Buds/Stylish

Caștile wireless in-ear 1More sunt printre cele mai confortabile căști, având o mărime universală. Au 3 mărimi de ear tips din silicon pentru a le ajuta să se potrivească perfect urechii utilizatorului. Seria Color buds este ceva mai subțire și mai mică comparativ cu seria Stylish. Au Bluetooth, codec aptX pentru Android și AAC pentru iOS. Au buton pentru voice control. Pot fi utilizate timp de 6.5 ore pentru muzică și convorbiri. Căștile au încărcare de timp fast charge, 15 minute de încărcare oferind 3 ore de utilizare. Carcasa oferă o utilizare totală de 24 de ore, putând fi încărcată total în aproximativ 1.5 ore.

  • JLab Audio GO Air

JLab Audio GO Air sunt căști wireless de tip in-ear. Au o baterie de lungă durată, fiecare cască rezistând aproximativ 5 ore de utilizare. Carcasa poate extinde utilizarea cu 15 ore și se poate reîncărca complet în 1.5 ore. Pot fi utilizate la 10 metri distanță de dispozitivul la care sunt conectate. Au microfon, fast charging, activare vocală, hands-free, egalizator și true wireless.

Există o multitudine de modele și design-uri de căști wireless, dar în special trebuie să știi ceea ce cauți. Căștile over-ear pot fi voluminoase și sunt foarte vizibile, dar îți oferă cea mai bună experiență cu sunetul. Căștile wireless in-ear pot fi foarte discrete, dar pentru un sunet cu adevărat calitativ și prețul va fi pe măsură. Astfel că este important să știi ce cauți atunci când îți alegi o pereche de căști wireless. 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest