Write a comment

sibiunews 1

Deși foarte multe femei au picioare frumoase, renunță la a purta o rochie scurtă cel mai adesea din cauza supărătoarei celulite sau a vinișoarelor sparte care sunt inestetice. Dar pentru că sezonul rece este în toi, cele spuse mai sus pot fi ușor spulberate, mai ales că te poți folosi de ciorapi opaci sau chiar colanți.

Totuși, dacă ai picioarele prea groase, optează pentru o variantă midi. Și cum o rochie de acest gen este sexy indiferent de sezon, mai ales dacă nu ești adepta pantalonilor, iată câteva idei de o purta cu stil:

  1. Dacă optezi pentru rochii elegante scurte, neapărat ciorapii trebuie să fie cu 15 DEN (deci destul de transparenți). Evită să fie exagerat de mulată pentru că se poate ridica ușor la diferite mișcări. Alege o variantă care să urmeze linia corpului cu printuri arhitecturale, materiale fine sau culori puternice. Nu te feri nici de cele cu franjuri sau din piele.
  2. Păstrează un echilibru între partea de sus și cea de jos. Pentru că picioarele sunt expuse, folosește în partea de sus ori o variantă cu mâneci lungi, ori acoperă-te cu un cardigan, un sacou sau o haină din blană ecologică. Atunci când este cazul, marchează-ți talia cu un cordon sau cu o curea-lanț, care poate avea pietre sau perle.
  3. Deși accesoriile sunt secretul pentru un look impecabil, nu exagera în a le folosi, pentru că în centrul atenției trebuie să rămână rochia și picioarele.Cerceii supradimensionați, colierele metalice XXL, obiecte care conțin perle sau pietre de mari dimensiuni se numără printre trendurile acestui sezon.
  4. Dacă trebuie să mergi la un eveniment important, alege-ți ținuta cu ceva timp înainte pentru a putea face mici schimbări dacă este cazul. Dacă ești în pană de idei, poți să alegi câteva modele de rochii scurte de la Fashion Days. Bineînțeles, faimoasa “little black dress” nu trebuie să lipsească din nicio garderobă. Cu ea nu vei da greș în niciun sezon și este genul de piesă care nu dispare niciodată din a fi în vogă.
  5. Nu uita de coafură și machiaj care trebuie să fie fără cusur. Pentru păr, optează pentru bentițe cu look futurist, chiar dramatic, iar dacă fundele sunt preferatele tale, nu ezita să le prinzi în păr fie ca agrafe, fie că le realizezi dintr-o eșarfă și le prinzi în coadă. Machiajul trebuie să ofere un aspect radiant, iar pentru a contura ochii poți folosi eyeliner-ul negru, chiar și în cantitate mai mare. Totuși nu uita să păstrezi buzele în tonuri de nude. Pentru a-ți pune în valoare buzele mizează pe roșu aprins sau în culoarea prunei, cu un finish glossy.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest