Write a comment

destinatii de craciun

Sărbătorile pot fi un moment stresant pentru adulți. Multe pregătiri, cumpărături, cadouri consumă energie și timp. În cazul în care visezi la o vacanță de iarnă altfel, ia în calcul câteva destinații fascinante, mai ales pentru iubitorii de jocuri de noroc. Ce au în comun toate aceste destinații? Pe lângă farmecul sărbătorilor, îți vor oferi șansa să vizitezi unele dintre cele mai luxoase cazinouri din lume.

În cazul în care treci pragul unor asemenea cazinouri, consideră-te cel mai fericit. Ai posibilitatea de a te bucura de jocuri de masă sau sloturi celebre precum Lucky Lady Charm. Indiferent de afinitățile tale însă, important este să savurezi fiecare clipă și să te bucuri de sărbători.

1. Las Vegas

Știm cu toții, Las Vegas reprezintă extravaganța maximă din toate punctele de vedere. Crăciunul în Sin City nu diferă cu mult. O țară a minunilor de iarnă îi întâmpină pe oaspeți în timpul vacanțelor de sărbători. Cazinourile creează scene fastuoase spre deliciul vizitatorilor mici și mari.

Trebuie să știi că perioada Crăciunului și Anului Nou sunt printre cele mai aglomerate momente din Las Vegas. Deci, ar trebui să te aștepți să plătești mai mult pentru bilete de avion și cazarea la hotel. Cu toate astea, te asigurăm că merită.

Ajuns în Las Vegas, pentru a începe distracția și a intra cu adevărat în spiritul Crăciunului, îți sugerăm să mergi la Bellagio. Faimoasele fântâni sunt sincronizate cu cele mai celebre melodii cu tematică de iarnă, iar copiii adoră acest spectacol impresionant la fel de mult ca adulții.

Iar dacă tot ajungi la Bellagio, nu trebuie să ratezi o vizită la Conservatorul și Grădina Botanică Bellagio pentru o experiență de Crăciun de neuitat. Cu siguranță vei fi uimit de cantitățile impresionante de flori și lumini sclipitoare care împodobesc spațiul de 14.000 de metri pătrați.  

Spectacolele din Las Vegas se desfășoară de obicei șapte zile pe săptămână, din a doua săptămână din decembrie până în ianuarie. Cel mai bun dintre toate, ambele atracții de la Bellagio sunt complet gratuite.

2. Stațiunea Atlantis

resort statiune

Decembrie poate fi o perioadă destul de friguroasă în mare parte din emisfera nordică. De ce să suferi de frig când ai putea sta la plajă pe malul mării? Unde? În Bahamas. Mai precis, Atlantis Resort, în stațiunea Bahamian.

Adulții se pot bucura de spațiul generos de joc și de toate jocurile de cazino. Iar copiii vor profita din plin de zilele însorite și de înotatul în apa caldă a oceanului.

Atlantida este destinația perfectă de Crăciun pentru copii. La urma urmei, sărbătorile sunt despre crearea de amintiri pe care cei mici le vor păstra toată viața.

Zilele premergătoare Crăciunului sunt centrate în jurul activităților distractive pentru copii. Atlantida face din Moș Crăciun atracția vedetă. Activitățile încep cu Micul dejun cu Moș Crăciun. Acest eveniment este rezervat copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 12 ani. Cine nu și-ar dori să înceapă ziua astfel?

3. Cazinoul Aruba

Vrei să ai parte de un Crăciun alb, dar preferi totuși vremea caldă? În cazul acesta poți să alegi una dintre cele mai bune destinații de jocuri de noroc din Caraibe și experimentați plajele curate de nisip alb din Aruba.

Cazinoul Aruba Hilton este locul perfect pentru a petrece sărbătorile de iarnă. Cazinoul este decorat cu lumini sclipitoare și copaci decorați. Luxosul hotel Hilton organizează celebrul lor Brunch de Crăciun. Acesta este un eveniment pe care nu trebuie să-l ratezi. Vei avea posibilitatea să deguști cele mai delicioase specialități.

Pan de Jamon este o pâine de Crăciun făcută în stil tradițional venezuelean, care și-a câștigat popularitatea datorită combinației dintre ingredientele delicioase și șuncă, stafide și măsline.

Acest deliciu poate fi găsit la zeci de brutării locale în timpul sezonului de vacanță și este doar unul dintre preparatele tipice perioadei sărbătorilor.

4. Cascada Niagara

cascada

Fallsview este unul dintre cele mai bune cazinouri din Canada. Dacă preferi o Țară a Minunilor de Iarnă care să te introducă în Spiritul Vacanței, acesta este locul potrivit.

Principala atracție la Fallsview în timpul sărbătorilor este spectacolul de Crăciun pe gheață. Acest spectacol trepidant și captivant are loc din noaptea de Ziua Recunoștinței până la jumătatea lunii decembrie.

Teatrul Avalon de la Fallsview este transformat într-un spectacol de iarnă fascinant atât pentru copii cât și pentru adulți. Festivalul luminilor de iarnă din Ontario este o tradiție de Crăciun pentru o mulțime de oameni. Aproape două milioane de oameni participă la spectacolul de lumină în fiecare sezon. Dacă ai șansa, te sfătuim să nu ratezi acest show impresionant.

5. Ce zici de o croazieră?

Croazierele sunt un mod relativ ieftin de a evada între trei și șapte zile. După cum știe toată lumea, majoritatea navelor de croazieră au cazinouri luxoase situate chiar în mijlocul navei.

Aceasta este o veste minunată pentru jucătorii care doresc să scape de rutina zilnică.

Partea frumoasă a unei croaziere de vacanță este că ai la dispoziție sute de destinații și puncte de plecare din care să alegi, în funcție de preferințele personale.

Odată ajunși în largul apelor, poți trece pragul cazinoului. În acest timp, familia se poate relaxa lângă piscină sau poate juca minigolf cu Moș Crăciun.

Concluzii

Crăciunul este momentul perfect pentru a scăpa de rutină și grijile zilnice. Aceste cinci destinații sunt doar o listă scurtă a locațiilor pe care un iubitor de jocuri de cazino le poate avea în vedere pentru sărbătorile de iarnă.

Sigur, călătoriile în zone îndepărtate pot implica cheltuirea unor sume importante de bani. Cu toate acestea, ce este mai frumos decât crearea unor amintiri unice alături de membrii familiei sau de prietenii dragi?

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest