Write a comment

shutterstock 1676117836

Ma iubeste sau nu ma iubeste? Daca si tu te vezi numarand petale de trandafir pentru a afla daca un barbat te place, nu-ti face griji. Cu totii am trecut prin acest moment. Problema este ca atunci cand un domn te place, iti doresti ca gesturile lui sa fie mult prea evidente. Uneori esti prinsa de propriile idei si de modul in care ar trebui sa fie lucrurile. Vrei sa apara la usa ta cu un buchet imens de trandafiri? Iti doresti sa te prezinte mamei sale inca de la prima intalnire? Iti doresti sa scrie un cantec despre tine? Lucrurile astea se intampla doar in filme! Exista gesturi mici prin care iti poti da seama daca un barbat te place, iar in cazul in care nu le-ai descoperit, afla care sunt prin intermediul acestui articol!

3 gesturi care iti vor arata ca un barbat este atras de tine!

  • Limbajul corpului

Una dintre cele mai bune modalitati prin care iti poti da seama daca un barbat te place este sa fii atenta la limbajul corpului atunci cand este in preajma ta. Conform unui studiu recent, chiar si corpul poate trimite semnale de atractie! Asadar, atunci cand esti cu domnul care iti place, fii atenta la pozitionarea corpului sau. Se apleaca spre tine cand vorbesti, ca si cum nu ar vrea sa piarda niciun cuvant?

Incearca sa arunci o privire la picioarele sale. Sunt indreptate spre tine? In general, atunci cand exista atractie sau interes, persoana de langa isi va indrepta corpul spre tine.

  • Contactul vizual

Mai presus de toate, vei sti daca un barbat te place in momentul in care va incerca sa creeze un contact vizual. Acest lucru se poate intampla chiar de la prima intalnire. Daca observi ca nu-si poate lua ochii de la tine cand vorbesti, este un semnal care nu trebuie neglijat! 

Cu toate acestea, exista si o alta parte a adevarului: contactul vizual nu este singura modalitate de a sti cum sa-ti dai seama daca un barbat te place. Exista alte gesturi prin care iti poate arata ca este atras de tine. Cercetatorii de la Wellesley College si de la Universitatea din Kansas au descoperit ca atat barbatii, cat si femeile, in momentul in care erau atrasi de cineva, isi indreptau privirea spre pieptul acelei persoane. In cazul in care vedeau persoana respectiva drept un prieten, atentia se indrepta mai mult spre picioare.

  • Zambetul

Zambetul nu numai ca ii atrage pe ceilalti catre tine, dar este si un indicator de atractie. Data viitoare cand esti cu barbatul care iti place, acorda mai multa atentie acestui aspect. Zambeste sau nu? Ce fel de zambet exprima? Unul politicos sau unul care lasa de inteles interesul lui fata de tine? In cazul in care esti o persoana care aduce adesea un suras pe fata barbatilor, apasa un click pe link si afla ce noi usi ti se pot deschide!

In concluzie, in cazul in care nu ti-ai dat seama daca barbatul de care esti atrasa simte acelasi lucru fata de tine, urmareste cei trei pasi prezentati si trage singura concluziile!

sursa foto: shutterstock.com

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest