Write a comment

top 10 smartphone 2020

Nu trebuie să cheltuiești o avere pe cele mai noi telefoane. Deși categoria de mijloc este foarte plină de modele care încearcă să te atragă, noi credem că poți fi mai mulțumit de telefoanele de top care au fost lansate anul trecut.

Pentru început, acestea sunt create din cele mai bune materiale, au componente făcute să dureze și au în continuare parte de actualizări care mențin performanțele ridicate. Iată care sunt cele mai bune telefoane de top ale anului trecut, pe care le poți cumpăra azi.

iPhone 11 Pro

Poate că cele mai noi modele impresionează prin marginile drepte, însă iPhone 11 Pro rămâne o alegere extraordinară. Pentru început, procesorul A13 este extrem de rapid, cele 3 camere sunt printre cele mai bune, iar ecranul OLED de 5.8” este pe placul multor utilizatori.

Prețul a scăzut simțitor, ajungând aproape de 4500 de lei. Dacă ai nevoie de un iPhone și mai ieftin, iPhone 11 costa în jur de 3300 de lei și îți oferă aproape aceleași funcții.

Samsung Galaxy S10

Dacă tot ceea ce contează pentru tine este un ecran de-a dreptul superb, Samsung Galaxy S10 este ceea ce trebuie să alegi. Calitatea ecranului AMOLED, cu diagonală de 6.1” este printre cele mai apreciate la nivelul industriei. Singurul lucru care perturbă privirea utilizatorului este camera din colțul din dreapta-sus, însă aceasta este atât de mică, încât abia o observi.

Camerele oferă fotografii în culori vibrante, ecosistemul Android este mai populat ca niciodată cu aplicații și accesorii hardware, iar prețul de aproximativ 2500 de lei face din fostul vârf de gamă Samsung o alegere pe care o poți ignora cu greu.

Huawei P30 Pro

Era viața mai bună cu aplicații Google? Mulți fani Huawei spun că da, iar acest lucru a menținut modelul P30 Pro de la Huawei în topurile popularității. Avantajul chinezilor stă în atractivitatea pachetului oferit: procesor Kirin care pur și simplu zburdă, 128 GB de stocare internă (la fel ca Samsung Galaxy S10), un ecran OLED de 6.47” și camere dezvoltate în colaborare cu Leica.

Toate aceste specificații costă acum doar 2300 de lei, aproape jumătate față de un iPhone 11 Pro. Cert este că Huawei P30 Pro oferă performanțe asemănătoare cu restul telefoanelor din acest articol. În plus, față de modelele mai noi ale producătorului chinez, P30 Pro se poate folosi de aplicațiile Google. Iar asta poate fi mai valoros decât orice procesor sau cameră de ultimă generație.

OnePlus 7T

Dacă ești în căutarea celui mai mare ecran AMOLED, OnePlus 7T este stația în care trebuie să te oprești. Cu o diagonală de 6.55”, format 20:9, refresh rate de 90Hz și un mod special pentru jocuri pline de adrenalină, OnePlus 7T se adresează celor pentru care smartphone-ul este un mod excelent de a te distra.

Nici restul specificațiilor nu sunt rele: procesor Qualcomm Snapdragon 855+, 8 GB RAM și 128 GB de stocare, plus 3 camere care fotografiază la distanțe focale ce acoperă fiecare scenariu. Prețul pentru toate acestea? Aproximativ 2200 de lei!

Sony Xperia 1

Cum ar fi să ai un smartphone făcut special pentru creatorii de conținut? Sony s-a întrebat același lucru, iar în 2019 au lansat Xperia 1, un smartphone care aduce cinematografia în buzunarul fiecăruia. 

Ecranul este excepțional: diagonală de 6.5”, tehnologie OLED, raport cinematic 21:9 și rezoluție 4K (o raritate în lumea telefoanelor mobile). Nu este de mirare, având în vedere că divizia Bravia este una dintre cele mai apreciate la nivel mondial.

Camerele foto împrumută din tehnologiile regăsite în gama mirrorless Sony: autofocus rapid, rezultate cât mai apropiate de realitate și o aplicație de înregistrare video desprinsă din studiourile din America. Cele trei camere fotografiază și filmează la distanțe focale echivalente cu 16mm, 26mm și 52mm, ideale pentru o suită de scenarii.

Față de modelele Samsung, Huawei și OnePlus amintite mai sus, Sony Xperia 1 are un preț mai mare, de aproximativ 3600 de lei. Noi credem că merită.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest