Write a comment

Baumbet pariuri

Creezi cont in cateva minute, primesti 500RON, alegi rapid selectii din competitiile fierbinti si pariezi simplu sau sistem, cu sau fara baza, in doar cateva clickuri. Este Baumbet atat de rapid? Desi pasii urmati de un jucator pentru a miza pe un site de pariuri online sunt relativ aceeasi, detaliile care fac diferenta sunt cele separa o pariere simpla de o experienta neplacuta si consumatoare de timp.

Primul pas catre un cont pe Baumbet

Spre deosebire de alti operatori care prefera sa imparta etapa de colectare a informatiilor personale in doi sau mai multi pasi, Baumbet foloseste formularul complet inca din prima pagina a procesului de inregistrare. Este o structura putin intimidanta, dar datele solicitate sunt simple (nume, prenume, CNP, data nasterii, limba, nationalitate, utilizator, parola, adresa completa, telefon, intrebare de securitate) si completarea dureaza doar cateva momente.

Un element esential al formularului este casuta care confirma acordul pentru a primi bonusuri si comunicari promotionale. Aceasta conditioneaza accesul la cele mai multe recompense din oferta Baumbet si tinde sa fie neglijata de pariorii aflati la primele experiente cu astfel de site-uri.

Cum plasezi un pariu pe Baumbet

Biletul cu pariurile utilizatorului este afisat in partea dreapta a site-ului, unde se insereaza selectiile alese din oferta sport. Pentru un prim pariu, tot ce trebuie sa faci este sa alegi partida care te intereseaza si sa dai click pe optiunea castigatoare, care este adaugata automat pe un bilet virtual Baumbet.

Pariezi simplu din doua clickuri

Pentru pariorii sportivi, biletul simplu inseamna o singura varianta de castig si necesitatea unei predictiicat mai corecte a rezultatelor, pentru ca toate pariurile incluse trebuie sa fie castigatoare pentru ca biletul sa se concretizeze. Poate fi vorba de un bilet individual (sau single), cu un singur pariu, sau multiplu (acumulator sau combo), care integreaza mai multe pariuri.

Avantajul biletului combo? Cotele selectiilor se inmultesc si castigul combinat este mai mare decat suma castigurilor individuale. Pe de alta parte, poti pierde tot, daca un singur pariu de pe lista este gresit.

Jucatorii care pariaza pe Baumbet pot crea un astfel de bilet accesand fiecare din selectiile dorite si dand click pe cota vizata, gest care duce automat selectia in biletul virtual. Urmatorul pas este stabilirea mizei si confirmarea biletului.

Pariul sistem – varianta care iti permite sa castigi si atunci cand pierzi

Cum este cazul cu fiecare decizie pe care trebuie sa o ia un jucator, si alegerea intre un pariu simplu multiplu si unul de tip sistem se realizeaza pe argumente concrete. Specialistii recomanda optarea pentru o versiune sistem atunci cand se includ pe bilet mai multe selectii cu cote mari, care au asociat un risc ridicat ca rezultatul dorit sa nu se confirme.

Pariurile tip sistem inseamna combinatii de k optiuni din n posibile, ceea ce inseamna ca un jucator poate paria, de exemplu, pe 2 rezultate corecte din 5 (dublu) incluse pe bilet, 3 din 5 (triplu), 4 din 5 (cvadruplu), 5 din 5 – care ia forma pariului multiplu sau 1 din 5, care te duce inapoi la pariul simplu single sau individual.

In biletul virtual Baumbet poti selecta usor sectiunea Sistem, unde ai la dispozitie toate variantele de sistem disponibile si campuri pentru introducerea mizei dorite.

Ce inseamna pariul sistem cu baza

Dupa cum sugereaza si termenul, bazele sunt selectii care trebuie neaparat sa iasa castigatoare pentru a nu pierde intregul bilet sistem. De exemplu, daca pe un bilet cu cinci selectii prima este baza si ai ales varianta tripla, 3 din 5:

  • vei pierde, daca se confirma ultimele trei selectii de pe bilet si se infirma prima
  • vei castiga, daca se confirma prima selectie si oricare alte doua.

Cand este bine sa folosesti aceasta versiune? Pariul cu baze aduce in plus cote mai bune si castig mai mare, cu miza mai mica, deci poate reprezenta un avantaj semnificativ. Se foloseste insa doar atunci cand selectiile alese drept baza au grad de risc foarte scazut.

In biletul Baumbet, bazele se aleg prin click pe casutele care contin litera B din dreptul selectiei cu care vrei sa asociezi aceasta calitate.

Accesul la evenimentele fierbinti

Pentru ca este neplacut sa pierzi timp incercand sa gasesti un eveniment sportiv care te intereseaza, este important ca platforma pe care pariezi sa ofere o structura cat mai usor de navigat. Baumbet opteaza pentru o combinatie familiara, cu prezentarea ligilor de top si a listei de sporturi in partea dreapta a paginii. Tot aici este inclus si un motor de cautare cu ajutorul caruia poti identifica rapid partida dorita sau poti gasi evenimentele la care participa o anumita echipa.

Baumbet este unul dintre cei 25 de operatori de pariuri online care detin licenta de furnizare a pariurilor sportive online si se numara printre cele mai cunoscute branduri in randuri pasionatilor de jocuri de noroc. Cu peste 27 de ani experienta in industria salilor de jocuri, o retea de peste 700 agentii stradale si 3 ani in domeniul online, Baumbet este astazi unul dintre operatorii care merita atentia pariorilor profesionisti si amatori.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest