CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

Screenshot 2021 01 06 at 15.57.38

Câteva trucuri în materie de modă pot face minuni, și nu numai pentru femei. Bărbații care doresc să-și ascundă abdomenul proeminent pot face acest lucru în doar câțiva pași simpli, prin modul în care se îmbracă. Un bărbat care dorește să ascundă burtica „umflată” în urma sărbătorilor trebuie să știe că nu are în față o misiune imposibile. Imprimeurile și culorile potrivite, dar și măsura perfectă, pot altera total aspectul unei persoane.

Metode simple de a masca burta la bărbați

Hrana tot mai grasă și lipsa de mișcare au influențat în mod negativ atât sănătatea, cât și aspectul multor persoane. Dacă  te regăsești în acest scenariu, nu este un capăt de țară. Începutul de an poate fi o ocazie excelentă pentru a porni lupta cu kilogramele acumulate și de sărbători, dar și în pandemie. Asigură-te că nu te lași măcinat de felul în care arăți și fă tot posibilul să îți menții starea de spirit bună și încrederea în sine.

Pentru a face acest lucru, hainele pot fi de mare ajutor, doar dacă faci alegerile potrivite și ții cont de următorii factori:

1. Carouri, modele și culori

Când dorești să atragi atenția asupra unui lucru, îl evidențiezi. În acest caz vom face exact opusul, alegând imprimeuri, modele și culori simple. Dacă ești un bărbat care dorește să-și ascundă burta, optează pentru culori neutre precum maro și bej, evitând culori precum portocaliu sau verde. Acest lucru se aplică și imprimeurilor și modelelor. Poți alege o cămașă în carouri mici, asortată cu un pantalon simplu.

2. Măsura

Este extrem de important să îți potrivești bine hainele dacă încerci să ascunzi o zonă cu probleme. De exemplu, îmbrăcămintea lejeră te poate face să arăți mai mare. În mod similar, purtarea unui articol de îmbrăcăminte strâns îți poate pune în evidență și mai mult formele. Cea mai bună măsură pentru a-ți ascunde burta este cea care nu îți este nici largă, nici strâmtă, care este confortabilă și îți place.

3. Straturi

Paltoanele, jachetele și puloverele pot fi un mare ajutor atunci când încerci să ascunzi grăsimea de pe burtă. Dacă sunt așezate corect, aceste articole de îmbrăcăminte suplimentare pot adăuga o notă de stil formei tale. Încearcă să potrivești o haină sport deasupra unui tricou casual sau a unei cămași mai lungi. Acest lucru va scoate umerii în evidență și va lărgi spatele, astfel încât corpul să pară mai bine proporționat, ceea ce va face ca zona abdomenului să pară mai mică. 

În concluzie, moda poate părea puțin complicată uneori. Dacă ești un bărbat care încearcă să își ascundă abdomenul și, totuși, nu ești sigur ce cale să urmezi, rămâi pe stilul clasic: cu mâneci lungi, negru sau bleumarin și cămașă uni. Culorile închise vor ascunde zona de mijloc a corpului, în timp ce mânecile vor adăuga lungime brațelor, oferindu-vă un aspect mai subțire. 

Sursa foto: shutterstock.com

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest