CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

entrepreneur 1672374 1280

Daca detineti o afacere la inceput de drum stiti deja ca fiecare leu conteaza. Prin utilizarea unui pachet de gazduire VPS (server virtual privat) puteti aduce beneficii afacerii dvs. prin performanta si economii de costuri, evitand compromisurile cu privire la oricare dintre caracteristicile pe care le-ar putea oferi un server dedicat.

Companiile din diverse domenii de activitate evolueaza si necesita o  varietate mare de decizii pe care proprietarii de afaceri trebuie sa le ia zilnic. Indiferent ca sunteti o corporatie multinationala sau o mica afacere start-up, tehnologia care sta la baza afacerii dvs. este motorul pe baza carora se vor lua de obicei deciziile.

6 beneficii ale gazdurii VPS pentru companiile start-up

Cresterea stabilitatii

Prima si cea mai importanta preocupare pe care trebuie sa o aveti cand veti crea site-ul web de prezentare a afacerii dvs. este stabilitatea lui. Cea mai importanta caracteristica a unui VPS (Server Virtual Privat) este  imbunatatirea fiabilitatii site-ului dvs. web.

Un server VPS imbunatateste de asemenea performantele website-ului dar si uptime-ul (timpul in care website-ul dvs. va fi online). In plus, utilizand un VPS puteti evita anumite probleme cum ar fi cele de memorie sau de incarcare a serverului, etc.

Economii de costuri

Chiar daca solutiile de gazduire VPS sunt mai costisitoare decat solutiile de gazduire tip shared (partajata) ele ofera resurse, caracteristici si asistenta tehnica superioare, extrem de utile pentru afacerile la inceput de drum.

In comparatie cu gazduirea web dedicata solutiile de gazduire VPS sunt mult mai putin costisitoare si accesibile. Este un avantaj demn de luat in  seama avand in vedere faptul ca serviciile si caracteristicile pe care le ofera sunt apropiate de cele ale unui server dedicat.

Performanta

Un Server Virtual Privat (VPS) functioneaza similar unui server dedicat oferind beneficii similare. Alte beneficii aduse de o gazduire VPS includ controlul asupra serverului si flexibilitatea de a instala si configura software-ul in functie de cerinte specifice proiectelor dvs.

Securitate la nivel inalt

Securitatea unui site web, in special apartinand unei companii, este foarte importanta; este ceva care poate  desfiinta o afacere in cateva minute. Unul dintre cele mai importante beneficii ale gazduirii VPS pentru website-ul dvs. este ca asigura un nivel inalt de securitate.

Serverele virtuale functioneaza in medii izolate fara a permite accesul la datele dvs. altor servere virtuale aflate pe acelasi nod fizic. Este unul dintre cele mai importante avantaje ale unui server VPS oferit de o companie cu experienta.

Control administrativ

Spre deosebire de solutiile de gazduire partajata, planurile de gazduire VPS ofera proprietarilor de afaceri un nivel superior de control. Acest lucru implica faptul ca de cele mai multe ori proprietarul va avea acces root  si va putea configura serverul in functie de cerintele / preferintele sale.

Atunci cand alegeti un plan de gazduire VPS puteti alege intre un serviciu complet administrat sau un server VPS fara administrare; in aceasta ultima situatie va trebui sa va ocupati de administrarea serverului.

Personalizare in functie de necesitati

Companiile la inceput de drum au nevoie de un server personalizabil astfel incat sa se poata dezvolta si sa se poate adapta cerintelor pietei. Veti putea sa adaugati resurse in functie de necesitati intr-un mod rapid si flexibil si pe masura ce afacerea dvs. va creste planul de gazduire VPS se va adapta pentru a oferi resursele suplimentare si spatiul de stocare necesar.

Putem spune ca gazduirea VPS ofera companiilor la inceput de drum o platforma extrem de fiabila, scalabila si personalizabila care este in acelasi timp rentabila si dedicata doar pentru necesitatile si utilizarea dvs.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest