CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

articol 1

In ziua de azi avem acces la nenumarate solutii financiare, insa putine sunt adaptate la nevoile actuale ale antreprenorilor. Totusi, probabil ca oricine a auzit despre factoring rapid si ar trebui sa stie cate ceva despre aceasta solutie care devine tot mai populara si pe buna dreptate. Daca esti in cautarea unei modalitati prin care sa iti finantezi business-ul, cu siguranta, Omnicredit reprezinta locul ideal catre care sa te orientezi, iar aici afli toate informatiile care conteaza.

Despre Omnicredit

Pentru inceput oricine ar trebui sa stie cate ceva despre Omnicredit, prima platforma fintech de microfinantare din tara noastra care de-a lungul existentei sale a sprijinit dezvoltarea a nenumarate business-uri. Omnicredit a aparut ca un raspuns la nevoile antreprenorilor moderni, care isi doresc solutii de finantare usor de accesat si care sa fie disponibile online. Astfel, s-au eliminat toate procedurile greoaie, iar astazi oricine are sansa de a beneficia de servicii de cea mai buna calitate. Drumul catre succes, cu siguranta, este mult mai aproape atunci cand avem aproape experienta specialistilor Omnicredit.

Despre factoring

Daca business-ul tau ofera produse sau servicii cu factura la termen de plata, cu siguranta, au existat diferite situatii in care ai avut nevoie de incasarea mai rapida a banilor. Pentru asta exista solutia de finantare numita factoring care iti ofera posibilitatea de a cesiona creantele si de a incasa pe loc banii de pe facturi. Cu alte cuvinte, sunt suficiente numai cateva click-uri pentru deblocarea lichiditatilor, fiind mai simplu ca niciodata.

Factoringul se dovedeste a fi o solutie foarte buna pentru toate afacerile care se confrunta cu diferente mari de timp intre momentul platii la furnizori si cel al incasarilor facturilor. Avantajele sunt clare, incepand de la flexibilitate maxima, rapiditate si faptul ca acesta nu este un credit, ci doar o modalitate foarte buna prin care se pot accelera incasarile. In plus, nu este afectat gradul de indatorare al firmei si nici nu sunt necesare garantii materiale, ceea ce conteaza enorm in orice context.

Online este mai comod

Cu siguranta, este mult mai comod pentru oricine sa poata accesa solutia de factoring rapid direct online. Totul necesita urmarea a doar patru pasi simpli, incepand cu crearea unui cont pe platforma, ceea ce dureaza doar cateva secunde. Mai departe se alege modalitatea de finantare dorita, se incarca documentele solicitate direct online si in cel mult o ora se primeste un raspuns. Daca acesta este afirmativ, atunci in urmatoarele 8 ore suma solicitata este virata direct in cont, fiind cat de simplu se poate.

Ideal pentru orice business

Este important de stiut ca o asemenea solutie de finantare este potrivita pentru business-uri din nenumarate domenii. Poate ai o firma de marketing pe care iti doresti sa o dezvolti, poate un salon de infrumusetare, unul de masaj, o sala de fitness, un magazin cu articole vestimentare pentru femei si nu numai, cert este ca ai acces facil la o solutie foarte eficienta.

Sprijin si incredere

La Omnicredit te bucuri de tot sprijinul de care poti avea nevoie intrucat aici te asteapta o echipa cu experienta, care lucreaza de peste 15 ani in domeniul financiar. Cu alte cuvinte, acesta este un loc ideal pentru toti antreprenorii care au ocazia de a-si aprofunda cunostintele si de a invata nenumarate lucruri noi care sa le vina in ajutor atunci cand isi deruleaza activitatea.

Eliminarea piedicilor

Nu in ultimul rand, la Omnicredit s-a dorit inlaturarea oricarui impediment in drumul catre succes al business-urilor, astfel ca birocratia s-a eliminat complet, iar toate procedurile sunt cat de simple si eficiente se poate. Oricine poate alege solutia de factoring rapid sau oricare alta care sa ajute la dezvoltarea propriului business.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest