CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

4 jocuri de pacanele book of ra

Jocurile de cazino de tip sloturi sunt populare în întreaga lume. De-a lungul timpului s-au remarcat în schimb câteva jocuri care au ajuns să fie favorite pentru majoritatea jucătorilor. 

Cu siguranță ai auzit de jocurile Sizzling Hot sau Lucky Lady’s Charm, însă nu acesta este cel mai popular și apreciat joc de către jucători. Cel mai popular joc de păcănele care este iubit de jucători este Book of Ra. O să îți prezint cele mai importante detalii pe care trebuie să le știi dacă vrei să joci cel mai popular slot video, Book of Ra.

Cel mai popular joc

Book of Ra este unul dintre cele mai vechi jocuri de păcănele și vine în mai multe versiuni, dar toate au la bază aceleași simboluri. Book of Ra este format în prima versiune a sa din 9 linii câștigătoare, 3 role și 5 coloane. De asemenea, există simboluri care plătesc mai bine și simboluri mai uzuale. Cel mai râvnit simbol este exploratorul. 

Cu siguranță ai auzit de la alți jucători că își doresc să prindă 5 exploratori în linie. Asta își doresc majoritatea jucătorilor deoarece dacă ai nimerit o astfel de linie primești un câștig de 500x miza. Totuși, ceea ce face ca Book of Ra să fie atât de îndrăgit în întreaga lume este funcția bonus unică la păcănele. 

Funcția bonus se activează atunci când pe ecranul de joc apar minim 3 simboluri scatter. Simbolurile scatter sunt reprezentate de cărți, iar 3 cărți activează jocul bonus. În jocul bonus ți se alege un simbol aleator și ți se oferă 10 rotiri gratuite. În timpul jocului bonus, simbolul ales este extins pe toată coloana acolo unde apare și oferă câștiguri mari. 

De asemenea, un alt aspect important este că funcția bonus poate fi redeclanșată dacă nimerești din nou în timpul rotirilor gratuite minim 3 cărți. Funcția bonus poate fi redeclanșată de nenumărate ori. Tot ce trebuie să faci este să îți alegi o strategie de joc prin care să poți prinde această funcție. 

Simboluri

Celelalte simboluri sunt masca de faraon care plătește foarte bine și ea, scarabeul care oferă plăți bune, statuia și simbolurile clasice A,K,Q,J și 10. Cel mai mare câștig poate fi obținut dacă ai prins funcția bonus, ai nimerit simbolul exploratorul și ai nimerit 5 exploratori în timpul funcției. Atunci vei primi un tablou de exploratori care îți vor aduce un câștig colosal la păcănele

Trebuie totuși să știi că funcția bonus se declanșează destul de greu și ai nevoie de o miză care să îți poată permite să joci măcar 50 de rotiri. De aceea trebuie să îți setezi o miză care să fie adecvată soldului tău pentru a nu pierde banii și nu a declanșa funcția. 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest