CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

joburi care vor fi la mare cautare in 2021

Nimeni nu poate nega ca anul 2020 a fost unul provocator, atat din punctul de vedere al sanatatii, cat si al economiei. Dar 2021 tocmai si-a facut simtita prezenta si, odata cu noul an, apar noi oportunitati.

Avand in vedere necesitatile din piata la acest moment, exista anumite locuri de munca care vor fi la mare cautare in perioada urmatoare, iar unele dintre ele nu sunt deloc de dat la o parte.

Iata 5 dintre joburile de care va fi nevoie in 2021:

  1. Dezvoltatori software

Orice pozitie asociata cu dezvoltarea de software va avea o mare cerere in viitorul apropiat. Calculatoarele au devenit practic o extensie a fiecarei persoane. Multi depind de ele pentru a face totul, de la redactarea documentelor, pana la comunicarea cu familia. Aici intervin dezvoltatorii de software, creatori de programe care pot face orice ti-ai putea dori. Asadar, daca iti plac calculatoarele si tehnologia, acesta este un domeniu pe care sa-l iei in considerare pentru ca va exista crestere, iar salariile vor fi pe masura.

  1. Asistenti medicali

Cu totii au inteles in anul 2020 cat de important este talentul, devotamentul si rezistenta asistentilor medicali. Acest post este la mare cautare, fiind unul esential pentru orice societate. Daca iti doresti un loc de munca solicitant, care sa te provoace in fiecare zi, acesta poate fi unul potrivit. Salariul mediu este de cateva mii de lei, la care se adauga sporuri si bonusuri, ceea ce inseamna ca ai putea ajunge la un venit lunar peste medie.

  1. Entertainment si divertisment

Anul trecut a demonstrat si cat de multa nevoie au oamenii de distractie si de evenimente care sa le atraga atentia. Astfel, in urmatoarea perioada vor inflori si activitatile din domeniul divertismentului, media si entertainment de orice fel. Spre exemplu, se fac angajari in videochat, pentru ca oamenii vor dori sa poata discuta si sa se simta aproape de cineva. Se vor cauta organizatori de evenimente, avand in vedere ca toate petrecerile din 2020 au fost amanate, dar si alte tipuri de joburi din acest sector vor fi la mare cautare.

  1. Constructori

Ca si in cazul de mai sus, din cauza restrictiilor, multe proiecte de dezvoltare au fost amanate sau oprite. Insa, acestea vor fi reluate cat de curand, ceea ce inseamna ca va fi nevoie si de forta de munca noua. Salariile in constructii nu sunt de neglijat, mai ales ca exista anumite stimulente fiscale pentru acest sector.

  1. Manageri financiari

Dupa experienta 2020, companiile doresc sa cheltuiasca cat mai putin si sa puna mai multi bani in banca. Cererea de manageri financiari talentati este mare si se asteapta sa creasca. Cei din departamentul financiar sunt cei care pot mentine o afacere pe drumul cel bun prin planificarea unui viitor mai profitabil. Este important de stiul ca ai nevoie de studii superioare si experienta pentru a lucra pe un astfel de post.

Prin urmare, daca esti in cautarea unui loc de munca, in 2021 exista joburi din diverse domenii, care necesita diferite grade de experienta si scolarizare. Asadar, cu siguranta, vei reusi sa gasesti ceva potrivit pentru tine!

Sursa foto: Unsplash.com

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest