Write a comment

Sfaturi de fashion pentru sibience Cum să întâmpini primăvara lui 2021 cu stil

După un sezon rece petrecut în mare parte acasă sau la birou, este momentul să te pregătești pentru a profita cât mai multe de primăvară. Și cum poți face acest lucru mai bine decât prin a-ți împrospăta înfățișarea și stilul? Prin aplicarea câtorva schimbări simple, îți poți crea un look care să-ți sugereze încrederea în tine și să atragă privirile celor din jurul tău.

Iată cum să ai succes în materie de stil în primăvara acestui an

  • Adoptă simplitatea.

Dacă trendurile dispar la fel de repede precum și-au făcut apariția, stilul elegant este timeless și caracterizează prin simplitate. Asta nu înseamnă că trebuie să te mulțumești cu un look plictisitor, ci dimpotrivă, să țintești către unul sofisticat, care iese în evidență prin rafinament și delicatețe. Rețeta este una ușor de implementat: include în garderoba ta câteva piese basic, care pot fi asortate ușor. Secretul constă în alegerea acelor articole care îți pun în valoare silueta și sunt realizate din materiale de calitate.

  • Nu neglija încălțămintea.

Când faci shopping sau pregătești o ținută nouă, de obicei, pantofii joacă un rol secundar. Primăvara aceasta poți schimba abordarea și poți transforma încălțămintea în vedeta sezonului. Alege acea pereche care îți încântă simțul vizual și te face să te simți sigură pe tine. Poate fi vorba despre botine, pantofi stiletto sau stil Oxford. Pe site-ul Modlet găsești produse realizate din piele naturală, la cele mai înalte standarde. 

  • Adaugă accesorii.

Chiar și cele mai simple outfituri pot fi fermecătoare, dacă știi cum să le accesorizezi. Alege câte o bijuterie sau orice altă podoabă care să completeze o combinație elementară, formată din sacou, cămașă și pantaloni, de exemplu. Un medalion supradimensionat, o curea specială sau o brățară strălucitoare au puterea de a acorda personalitate unei ținute casual.

  • Adoptă o nouă tunsoare.

Așa cum probabil știi deja, părul are nevoie să fie revitalizat în mod regulat. Scurtarea lui te ajută să îndepărtezi acele porțiuni deteriorate și îi permite să fie strălucitor și să aibă un aspect sănătos. Dacă ești tentată să-ți creezi un look nou vopsindu-te, poate că acum este un moment bun să reevaluezi această soluție. Este inutil să acoperi părul cu straturi de diverse culori, dacă acesta este tern și lipsit de vitalitate. Învață să te bucuri de nuanța ta naturală, îngrijindu-l așa cum trebuie, printr-un regim alimentar corect, bogat în vitamine esențiale, și prin tunsori dese. 

  • Formează-ți o rutină de skincare. 

Nu în ultimul rând, investește în aspectul tenului tău. Renunță la machiajul sufocant, care îl încarcă și îl sensibilizează, în favoarea unei rutine de îngrijire formate din produse de calitate. Urmează pașii esențiali de îngrijire, pentru ca pielea ta să fie mereu proaspătă și lipsită de imperfecțiuni. Aceste etape sunt: demachierea cu apă micelară, curățarea cu gel special creat pentru tipul tău de ten, exfolierea chimică blândă, hidratarea și aplicarea protecției solare. Dacă întâlnești anumite probleme, poți apela la soluții punctuale, cum sunt serurile, retinolul sau alte substanțe.

Prin urmare, primăvara aceasta, nu ezita să ieși în evidență prin stilul elegant și printr-un look de invidiat, proaspăt și plin de energie!

Sursa foto: shuterstock.com

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest