Write a comment

poza articol audit

Prezenta online este esentiala pentru orice afacere in ziua de azi pentru ca aici putem fi vizibili in fata potentialilor clienti mult mai usor. Totusi, pentru promovare online mai bine ne lasam pe mainile celor care se pricep cu adevarat pentru ca acestia sa ne duca mai aproape de rezultatele dorite. Avem acces si la diferite unelte gratuite care pot fi folosite ca un punct bun de plecare atunci cand facem analiza unui site. De exemplu, un audit SEO oferit de ClickBrainiacs este gratuit, astfel ca nu te costa nimic sa il incerci si sa te convingi de utilitatea sa.

Un audit SEO gratuit are in vedere cat de bine este optimizat un site atat on page, cat si off page, care sunt performantele sale, cat de prietenos este in varianta pentru mobil, cat de sigur este si care este impactul in social media. Astfel, in functie de analiza efectuata si de rezultate sunt oferite mai multe recomandari prin care site-urile se pot imbunatati. Printre cele mai comune dintre acestea de corectarea link-urilor gresite, optimizarea imaginilor pentru a reduce timpul de incarcare, implementarea unui certificat SSL, limitarea densitatii cuvintelor cheie sau obtinerea unor backlink-uri de calitate. Daca nu stii ce inseamna toate acestea, nu ai de ce sa iti faci griji pentru ca te ajuta ClickBrainiacs. 

Motoarele de cautare sunt intr-o continua schimbare, fiind dificil de tinut pasul cu acestea. Totusi, ori de cate ori apare o schimbare cu privire algoritmii prin care rankeaza site-urile, e nevoie de optimizarea site-urilor, iar cu asta ne ajuta un audit SEO

Analiza site-urilor din punct de vedere SEO ne ajuta si cu optimizarea cuvintelor cheie, prin identificarea celor mai des folosite. Daca intentionam ca site-ul sa rankeze pe un anumit cuvant cheie care nu este prezent in lista, atunci stim ca avem o problema si luam masurile necesare in acest sens. 

Performantele unui site depind si de structura generala a acestora, dar si de design. Astfel, cele care nu se incarca repede, nu sunt intuitive si nu asigura utilizatorilor o experienta placuta, vor avea imediat de pierdut. Cum ne ajuta un audit de site de la ClickBrainiacs in acest sens? Prin analiza tuturor URL-urilor si a eficientei acestora. Sunt multe detalii de care sa se tina cont in acest sens, cum ar fi ca URL-urile sa contina cuvinte cheie, sa fie relevante textului si sa nu fie lungite inutil.  

De asemenea, analiza SEO pentru website-uri include si verificarea continutului. Motoarele de cautare pun accent pe calitatea continutului mai mult ca niciodata, astfel ca cei care isi doresc sa ajunga si sa ramana in top trebuie sa se conformeze. Conteaza titlul paginii, cum sunt folosite tag-urile si cuvintele cheie, cat de lungi sunt articolele sau folosirea si optimizarea imaginilor.

Optimizarea SEO trebuie sa fie si off page, nu doar on page, iar un audit include si analizarea backlink-urilor. Astfel, conteaza numarul backlink-urilor externe si autoritatea generala a unui domeniu, iar o relatie apropiata cu multe site-uri puternice ar trebui sa fie o prioritate. Nu in ultimul rand, sunt multi cei care se intereseaza de pretul unui audit SEO, dar totul este gratuit. Nimeni nu trebuie sa plateasca nimic pentru analiza unui website, iar o asemenea unealta se dovedeste a fi foarte utila. Cu cele mai bune conditii te asteapta specialistii ClickBrainiacs care dispun de experienta necesara pentru a ajuta ca orice site sa obtina cele mai mari performante online. Totul fiind gratuit, nu te costa nimic sa incerci si sa te convingi cat de mult merita o asemenea unealta.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest