CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

Îți dorești un dormitor precum cele din revistele de design interior Iată câteva sfaturi de care să ții cont min

Revistele menite să îți ofere inspirație, de multe ori au cele mai frumoase propuneri din punct de vedere vizual. Astfel, dacă ți-au atras atenția pozele pe care le-ai văzut atunci când ai răsfoit revista de design, probabil ai observat câteva aspecte comune pe care majoritatea dormitoarelor moderne le au. 

Pentru că echipa pepanza.ro își dorește să îți facă tot acest proces mai ușor, atunci când alegi elementele necesare unui dormitor în trend, acest articol îți va prezenta câteva sfaturi de care să ții cont dacă îți dorești să te conformezi normelor prezentate în paginile pe care tocmai le-ai parcurs, ai ajuns în locul potrivit! 

Iată cum să îți decorezi dormitorul ca în reviste

  1. Acordă atenție culorilor

Specialiștii în domeniu recomandă utilizarea a cât mai puține nuanțe. Așadar, pentru a-ți fi mai ușor, încă de la început trebuie să pornești în gând cu două culori de bază pe care să le utilizezi în elementele de mobilier și în obiectele sau accesoriile ceva mai mari ca dimensiune și o culoare diferită și care să iasă în evidență pentru detalii. Acestea fiind spuse, poți alege alb pentru mobilă și gri pentru pat și covor; culoarea pentru detalii poate fi chiar galben, iar în acest fel te vei încadra și în normele Pantone în ceea ce privește nuanțele anului 2021. 

  1. Accesorii de nelipsit

După ce ai ales perdelele și draperiile, găsește ciucuri moderni potriviți cu care să prinzi draperiile atunci când acestea vor sta strânse. Nu uita de covorașe, perne decorative și micile accente precum lumânările parfumate care sunt un must-have în orice dormitor. Mai departe, alege tablouri canvas de la Pepânză pe care să le poziționezi deasupra patului pentru a schimba complet aspectul general al dormitorului. Acordă atenție culorilor sau print-ului acestuia pentru a fi sigur că se potrivește perfect cu restul decorațiunilor și nuanțelor pe care le-ai utilizat. 

  1. Corpuri de iluminat moderne

Acesta poate fi un subiect care ridică adesea probleme. Fiind vorba despre evoluția tehnologiei, inclusiv în ceea ce privește confortul din propria casă, trebuie să știi că o ușoară tehnologizare și-a făcut apariția și în corpurile de iluminat. Tocmai din acest motiv, din ce în ce mai multe persoane consideră moderne lustrele cu led, care sunt dotate cu funcții avansate. De exemplu, cu o simplă telecomandă, poți schimba intensitatea luminii sau chiar temperatura ei de culoare. Numeroase persoane aleg corpuri de iluminat cu led datorită faptului că sunt economice, durabile și în același timp la modă. 

Tot la capitolul corpuri de iluminat, poți alege să amplasezi și două pendule în stânga și în dreapta patului pentru a oferi un aspect cu totul special locului tău de dormit. Ai grijă ca temperatura de culoare a becurilor sau a ledului să fie aceeași pentru lustră sau aplică, dar și pentru pendule pentru a nu fi discrepanță între ele. 

Chiar dacă sunt doar câteva detalii generale, acestea pot fi aspecte de bază de care să ții cont atunci când îți modernizezi dormitor. Tu cu ce vei începe transformarea locului tău de odihnă? Ce culori vei alege?

Sursa foto: shutterstock.com 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest