CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

sibiunews Ce este copywritingul

În comparație cu alte forme ale scrisului creativ, care se traduce prin artă, atunci când discutam despre copywriting menționam faptul că acest termen face referire la scrierea unor texte care au scopul de a promova un produs, un serviciu sau o idee. 

Copywriterii se ocupă de crearea soluțiilor de publicitate, cum ar fi scrierea sloganurilor, scrierea blogurilor, scrierea email-urilor promoționale, redactarea scenariilor pentru spoturile publicitare, redactarea de conținut pentru social media marketing, și nu numai.

Pentru că trăim vremuri în care rețelele de socializare au devenit atât de importante pentru noi, încât se poate spune că suntem dependenți de acestea, mulți antreprenori au ales să își promoveze afacerile prin intermediul Social Media Marketing. Unii se promovează pe Facebook, alții au ales promovarea pe Instagram.

Cert este faptul că în momentul în care vine vorba despre Social Media Marketing, există o mulțime de mici detalii care pot ajuta o afacere să atragă mai mult trafic pe site, să își crească vânzările și să își dezvolte brandul.

Aici intervine copywriting-ul. Pentru ca antreprenorii să reușească să își atingă obiectivele cum ar fi creșterea traficului pe site, creșterea vânzărilor sau dezvoltarea brandului, au nevoie de conținut interesant, de conținut de înaltă calitate și original. Este necesar să interacționeze și să comunice în mod activ cu audiența.

Ei bine, mulți antreprenori nici nu au timpul necesar pentru a crea astfel de texte, și nici nu sunt foarte creativi. Din acest motiv, au nevoie de o campanie de promovare prin Social Media Marketing, iar pentru a se asigura de faptul că beneficiază de cele mai bune servicii, ar trebui să studieze puțin agențiile de marketing online. Ar trebui să se asigure că în cadrul unei agenții de marketing cu care și-ar dori să colaboreze, lucrează copywriteri buni, care scriu texte care atrag clienții și care cresc vânzările.

Tocmai din acest motiv, solicitarea unui portofoliu de clienți și verificarea recenziilor online ale agenției, ar trebui luate în calcul. Daca agenția prezintă un portofoliu bogat de clienți, iar aceștia au fost mulțumiți de vânzările obținute datorită unei astfel de campanii, daca agenția are și multe recenzii pozitive, atunci cu siguranță se poate începe o colaborare.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest