CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

Află cum să îți duci locuința la un nou nivel în 3 moduri simple

Te simți plictisit de propria locuință? Simți că locuințele altora sunt mult mai interesante sau că a ta este ternă. Probabil ai petrecut mult prea mult timp acasă și te simți nemulțumit de anumite aspecte. Însă, prin doar câteva modificări, poți deveni entuziasmat de propria ta casă și să îți petreci din nou timpul în ea cu plăcere. 

Iată 3 moduri ușoare prin care poți să-ți îmbunătățești casa

  1. Păstrează apropierea de natură

Omul a fost sute de ani extrem de apropiat de natură și are în sânge nevoia de a fi conectat cu ea. Nu ți s-a întâmplat niciodată să vezi un loc de unde au fost tăiați copacii și să te întristezi? E complet normal. Ai grijă ca locuința ta să păstreze mici colțișoare de natură care să-ți fie adevărate oaze de liniște.

Fie că e vorba de o mică grădiniță de flori dacă ai curte sau de câteva plante de apartament, ele nu trebuie să lipsească. Pe lângă aerul mai curat pe care îl oferă, te vei bucura și de relaxarea și frumusețea oferite de vegetație. Totuși, ține cont că, să ai foarte multe plante într-un spațiu mic poate deveni copleșitor și sufocant. Însă câteva aranjate cu gust vor conferi un aspect de casa modernă.

  1. E bine să dispui de cât mai multă lumină

Te simți deseori obosit? Poate fi din cauza luminii slabe din casa ta. Dacă nu ai acces la prea multă lumină naturală, o poți îmbina cu cea artificială pentru un rezultat foarte bun. Mai ales dacă folosești becuri sau panouri LED deoarece ele oferă foarte multe avantaje precum: consum redus de energie, durată de viață mai mare, aprindere instantă, alegerea dintre mai multe culori și lipsa încălzirii. 

Poate nu știai, însă există mai multe tipuri de lumină care sunt alese în funcție de menirea unei încăperi. De exemplu: lumina funcțională care este absolut necesară în zonele de activitate precum biroul și lumina ambientală, difuzată uniform în întreaga încăpere. 

În ceea ce privește tonurile de culoare: lumina neutră este cea mai apropiată de lumina naturală și tot cea care nu obosește ochii, lumina rece este perfectă pentru zonele de lucru pentru că te menține concentrat și treaz, iar lumina caldă este perfectă pentru camerele în care vrei să te odihnești. Comandă panouri LED la un preț avantajos și joacă-te cu luminile pentru un rezultat genial. Dacă încă ai nelămuriri, fugi pe Ledel.ro și sigur vei găsi răspunsurile. 

  1. Asigură-te că ai tehnologia de partea ta

O casă la un nou nivel este o casă în ton cu tehnologia. Ești un om ocupat, lasă device-urile să lucreze pentru tine. Mașina de spălat vase, aspiratorul-robot sunt doar 2 dintre electrocasnicele pe care e bine să le ai în locuință.În ceea ce privește tehnologizarea băii, lucrurile devin și mai interesante. Toate aceste investiții se vor dovedi viabile mai ales prin timpul economisit și prin modul în care îți simplifică viața. 

Așadar, câteva mici modificări pot modifica complet aspectul locuinței tale. Vei observa, la scurt timp, diferența de atmosferă și îmbunătățirea dispoziției tale. 

Sursă foto: Shutterstock.com

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest