CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

makeup

Nu ar trebui să refuzați chiar și în această perioadă să purtați rujul. Accentele strălucitoare în machiaj sunt necesare pentru starea de spirit, mai întâi a dumneavoastră și apoi pentru toți ceilalți. Prin urmare, nu vă fie teamă să machiați buzele și să purtați mască. Mai jos vă prezentăm câteva trucuri pentru a păstra machiajul intact chiar și sub masca de protecție.

Scrub și balsam pentru buze!

Rujul se menține mult mai bine pe buzele hidratate, de aceea, înainte de a vă pune rujul, efectuați un scrub, apoi aplicați balsamul. Aceste manipulări simple, dar foarte utile, sunt necesare pentru a pregăti suprafața buzelor pentru machiaj, pentru a le face moi și hidratate. În plus, buzele îngrijite arată mult mai frumos, indiferent dacă purtăm sau nu mască!

Ruj mat!

Va rezista mai mult pe buze comparativ cu rujurile lucioase și cremoase cu un finisaj satinat. Acesta nu se va lipi de masca de protecție. Aplicați într-un strat subțire, așteptați 30 de secunde ca rujul să se usuce, apoi aplicați din nou - voila, o culoare bogată și uniform este gata, iar dumneavoastră sunteți gata să cuceriți lumea. Pe site-ul https://makeup.ro găsiți o gamă largă de rujuri mate în diferite nuanțe.

Creion pentru buze!

Poate fi folosit ca așa-numita "bază" pentru ruj. Este bine pigmentat și stabil: cu un creion, orice ruj durează mai mult, machiajul buzelor arată mai bogat și mai luminos. În plus, puteți crea o nuanță mai specială a buzelor!

Tehnica de aplicare!

Joacă un rol destul de important. Cel mai bine este să distribuiți rujul cu mișcări ușoare și puternice: începeți din centrul buzelor, deplasându-vă spre colțurile exterioare. Astfel, veți obține buze perfect machiate!

Pudrați buzele!

Aplicați ruj pe buze și apoi fixați ușor machiajul cu pudră translucidă. Pur și simplu nu exagerați: este important să aplicați ușor peste suprafața buzelor, fără a modifica saturația rujului. Acest truc simplu de înfrumusețare vă va ajuta să vă protejați delicat machiajul de necazuri sub formă de dungi roșii (sau altă nuanță) pătate pe mască.

Se spune că o femeie care poartă ruj roșu poate schimba lumea! Nu trebuie să renunțați la planurile grandioase doar pentru că este carantină! Vopsiți-vă buzele și purtați măști - una la alta nu încurcă!

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest