CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

poza articol funerare

Nu exista multe momente in viata noastra care sa se dovedeasca a fi mai dificile decat pierderea pe cineva apropiat. Astfel de clipe, cu siguranta, isi lasa amprenta asupra noastra, insa este important sa stim cum sa le gestionam si sa le tinem la distanta. Organizarea unei inmormantari nu a fost niciodata o sarcina simpla, insa oricum este mai bine sa ne lasam pe mainile celor care se pricep mai bine. Poti sa vezi oferta de pachete de aici de la Casa Funerara Luca pentru a vedea care sunt costurile implicate si pentru a vedea cum decurge totul.

Sprijin pe masura

Bineinteles, este mult mai simplu sa trecem peste clipele grele atunci cand avem aproape pe cineva care sa ne sprijine, astfel ca cine apeleaza la Casa Funerara Luca are certitudinea ca nu se lasa coplesit de probleme. In plus, este si mai comod sa depasim problemele atunci cand avem aproape pe cine trebuie.

Experienta si profesionalism

Specialistii Casei Funerare Luca dispun de experienta necesara pentru a gestiona asa cum se cuvine fiecare situatie si nu exista cazuri care sa se dovedeasca a fi mult prea complicate. Cu alte cuvinte, de fiecare data cand le soliciti sprijinul te bucuri de profesionalism deplin si stii sigur ca ai nimerit unde trebuie.

Disponibilitate non stop

Un alt aspect important pe care trebuie sa il ai in vedere este reprezentat de faptul ca serviciile oferite acopera nu doar orice sector din Bucuresti, ci si ca se extind catre localitatile din Ilfov pentru ca un numar cat mai mare de familii sa isi permita sa apeleze la acestea. Non stop

Interventia statului

Chiar nu sunt multe familii care sa stie ca exista un sprijin oferit de stat dedicat celor cu venituri modeste si care in anumite cazuri chiar pot acoperi integral costurile cu inmormantarea. La Casa Funerara Luca vei fi ajutat sa obtii mai usor acest sprijin, astfel incat sa nu ai nici cea mai mica problema. Nu te complici cu birocratia si alcatuiesti rapid dosarul necesar, stiind care sunt pasii pe care ii ai de urmat, astfel incat intregul proces sa fie cat de simplu se poate.

Nu este nevoie sa te complici

Atunci cand ai aproape echipa potrivita, cu siguranta, iti va fi mult mai simplu sa treci peste momentele dificile. Nu trebuie sa lasi ca moartea unei persoane dragi sa isi lase amprenta, astfel ca aici ai parte de tot sprijinul necesar. In plus, nu ai nici cel mai mic motiv pentru care sa te complici pe cont propriu cand totul este mult mai simplu sa te lasi pe mainile celor care doar cu asta se ocupa. 

Cele mai bune preturi

La Casa Funerara Luca sunt propuse mai multe pachete funerare pe care merita sa le descoperi aici. Acestea au fost special concepute pentru a acoperi nevoile tuturor si este imposibil sa nu dai peste o varianta care sa te multumeasca pe deplin. Preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele si incep de la 1250 de lei pentru pachetele de baza, pe cand cele din gama superioara ajung pana la 8000 de lei. Exista si multe variante de mijloc care se situeaza intre cele doua planuri, ceea ce presupune ca orice familie are libertatea de a alege exact ceea ce isi doreste. 

Chiar si daca vorbim despre cele mai accesibile pachete din punct de vedere financiar, acestea cuprind tot ce este necesar in cadrul unei ceremonii de inmormantare si nu trebuie sa faci compromisuri. Totodata, fiecare dintre pachetele disponibile se pot pesronaliza pana la cele mai mici detalii. O ceremonie de inmormantare nu trebuie sa fie atat de dificila, alege Casa Funerara Luca!

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest