CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

Top 10 activități de făcut afară 1

Timpul petrecut afară este esențial, mai ales după un an în care foarte mulți oameni au fost nevoiți să lucreze de acasă. Sunt foarte multe lucruri ce pot fi făcute în aer liber și ar fi păcat să le ratezi. Dacă te întrebai ce activități ai putea să faci în exterior, pe lângă mult așteptatele ieșiri cu prietenii, articolul ăsta este pentru tine. 

Iată top 5 activități pe care le poți face în aer liber

  1. Distracție pe roți

Dacă nu ești fan alergat sau mers la sală, poți faci mișcare în moduri mai plăcute, precum mersul pe role, skateboard sau chiar bicicletă. E un mod plăcut de a-ți petrece timpul, fie că ești singur sau cu alții și nu sunt, în niciun caz, activități destinate doar copiilor. În plus, pot fi un mijloc de deplasare mult mai cool și bun pentru mediu decât mașina sau mijloacele de transport în comun. 

  1. Picnic

Un picnic aduce cu el o atmosferă de poveste. Nu ai nevoie de o locație selectă sau de nu știu câte feluri sofisticate de mâncare, simplul stat cu pătura pe iarbă îți va da o stare foarte bună. Poți merge într-un parc din apropiere, sub un copac umbros și să te bucuri de câteva raze de soare ce trec printre ramurile groase de deasupra.

  1. Pasiunile tale

Poți combina orele petrecute în aer liber cu ore petrecute practicând hobby-urile tale. Dacă ești o persoană creativă, lucratul de afară s-ar putea să te inspire și să te introducă într-o stare de flow. Găsește un loc al tău unde să-ți creezi o rutină de exercițiu. Mulți scriitori consacrați aveau un loc în afara locuinței unde mergeau să scrie zilnic, lucru ce pe ei i-a ajutat foarte mult. Dacă ai norocul de a locui la casă, îți poți cumpăra o copertină bună de la hornbach.ro sub care să stai și să lucrezi din curte. 

  1. Plimbări de dimineață

Aceasta este o practică a filosofilor din trecut, dar la care poți apela și tu. E științific dovedit că plimbările în aer liber reduc starea de depresie și ajută la meditație și problem solving. E ceva absolut unic la plimbările făcute dis-de-dimineață, când lumea încă nu și-a pornit cursul. Bucură-te de răcoare și de frumusețea naturii. Nu e nicio problemă nici dacă nu ești o persoană matinală. poți alege plimbările pe seară, în care să te bucuri de apus. 

  1. Fotografie

Poate e momentul să-ți găsești o activitate nouă, pentru a-ți umple timpul. E posibil ca fotografia să te prindă, mai ales într-o perioadă în care majoritatea telefoanelor au camere performante și sunt capabile să suprindă imagini superbe. De ce să nu împarți puțin din experiențele tale și cu prietenii de pe Social Media? Sau dacă nu ești genul să posteze, măcar o să ai amintirile capturate.

Așadar, gata cu statul în casă! Zilele însorite ale anotimpului cald se apropie și ar fi păcat să nu profiți cât poți de mult de frumusețea mediului înconjurător. Vei observa în scurt timp schimbări ale dispoziției tale.

Sursă foto: Shutterstock.com

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest