CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

Cum să te îmbraci primăvara aceasta fă ți o schimbare de look și surprinde i pe cei dragi

Majoritatea oamenilor își dezvoltă un stil personal în timp. În funcție de gusturile fiecăruia, acesta poate fi casual, trendy sau elegant și poate să tindă mai mult spre culori strălucitoare sau neutre. Dacă a trecut ceva timp de când v-ați revizuit look-ul, ar putea fi timpul să vă actualizați garderoba. Mai mult, în contextul în care forma corpului și stilul dvs. de viață au suferit modificări în ultima perioadă, atunci schimbarea stilului vestimentar poate fi o idee bună. 

Iată, așadar, 3 pași simpli pe care să-i urmați dacă doriți să vă schimbați look-ul.

  1. Scoateți fiecare piesă vestimentară din dulap și puneți-vă următoarele întrebări:
  • Aveți lucruri uzate, rupte sau pătate?
  • Vi se par anumite haine de modă veche?
  • Aveți anumite obiecte de îmbrăcăminte care nu se potrivesc cu nimic din dulapul dvs.?
  • Aveți haine care stau în dulapul dvs. și nu au mai fost purtate de mai mult de un sezon?

Pentru a evita păstrarea excesivă a hainelor și aglomerarea dulapului, puneți acele piese de îmbrăcăminte pentru care nu mai aveți niciun folos într-un coș. Când umpleți coșul, donați-l sau vindeți-l magazinelor care cumpără haine uzate. Astfel puteți folosi banii pentru a umple golurile din dulap. Aveți, de asemenea, opțiunea de a le oferi și pentru reciclare.

  1. Analizați-vă bine forma corpului

Forma corpului dvs. ar trebui să definească fiecare piesă de îmbrăcăminte și încălțăminte pe care o alegeți, deoarece numai așa veți știi ce vi se potrivește cu adevărat și ce nu. Priviți-vă critic în oglindă, faceți o fotografie sau chemați o prietenă pentru o a doua opinie. Doar astfel puteți stabili în ce categorie principală se încadrează forma corpului dvs (clepsidră, dreptunghi, pară sau măr).

După ce ați stabilit ce siluetă aveți, urmăriți ținutele vedetelor care au o formă a corpului similară cu a voastră, pentru a vă fi mai ușor să vă dați seama ce ar arată bine și ce nu. Adesea celebritațile angajează stiliști personali, așadar vă puteți inspira cu încredere din ideile vestimentare.

  1. Cum să vă găsiți stilul care vi se potrivește?

Un stil recunoscut este unul sustenabil, pe care îl veți iubi și urma numeroși ani. Accentul dvs. ar trebui să fie să purtați lucrurile pe care le îndrăgiți cu adevărat. Unul dintre trucurile pentru găsirea stilului personal este să alegeți o parte a dulapului unde veți pune tot ceea ce purtați într-o lună. Veți descoperi rapid articolele cel mai frecvent utilizate în dulapul dvs. Acest lucru vă va oferi mai ușor o perspectivă clară asupra a ceea ce formează fundamentul garderobei. Dacă, observați că purtați rochii cel mai des, data viitoare când mergeți la cumpăraturi, nu ezitați să achiziționați mai multe.

Cel mai important lucru atunci când vă îmbrăcați este să înțelegeți și să descoperiți care siluete vă fac să vă simțiți cel mai bine. Acestea ar putea fi rochii tradiționale, o piesă vestimentară elegantă ce vă va ajuta să atrageți atenția oricui. E-Magazinul Ietraditionala.ro are o selecție impresionantă de haine tradiționale.

Acestea fiind spuse, părăsirea zonei de confort poate părea descurajantă, dar dacă ați decis să vă reînnoiți stilul, mergeți fără teamă de critici, de judecăți. Dacă aveți puțină frică sau ezitare în schimbarea stilului, schimbați-vă garderoba puțin câte puțin.

Sursă foto: shutterstock.com

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest