CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

Top 5 cadouri pentru un barbat de peste 40 de ani pe care nu il cunosti foarte bine

Alegerea unui cadou pentru un bărbat trecut de vârsta de 40 de ani poate fi puțin mai dificilă atunci când nu îl cunoști foarte bine pe cel la aniversarea căruia vei merge. Din fericire, există câteva daruri pe care le poți duce, însă, la fel de bine, te poți consulta cu un alt invitat mai apropiat al acestuia despre ce îi poți lua.

Ce faci dacă nu poți apela la această ultimă variantă? Ideile de mai jos îți pot fi utile.

Cadouri care se potrivesc unui bărbat de peste 40 de ani

1.  Un portofel de piele

Atunci când alegi un cadou pentru o persoană pe care nu o cunoști, te poți ghida după lucrurile pe care toată lumea le folosește zi de zi. Astfel, un portofel de piele poate fi un dar potrivit pentru un bărbat de peste 40 de ani, având în vedere că este practic. Împachetat într-o cutie elegantă, acesta poate fi o idee simplă și de efect pentru un dar.

2.   Un decantor sau un suport de sticle

Un bărbat matur va aprecia întotdeauna o băutură de calitate, însă atunci când nu îl cunoști suficient de bine încât să îi știi preferințele, un decantor sau un suport de sticle poate fi un cadou mai potrivit.

Plecând de la știrea că numărul românilor care au început să consume vinuri de calitate a crescut în ultimii ani, un suport de sticle poate fi o idee utilă dacă afli un astfel de detaliu despre sărbătorit. Te poți orienta cu ușurință către unul care poate fi așezat atât în bucătărie, cât și în living, având în vedere că există destul de multe opțiuni pe piață.

3.  O sticlă de vin de colecție

Pentru a rămâne în sfera băuturilor, o sticlă de vin de colecție poate fi o altă idee bună de cadou pentru un bărbat de peste 40 de ani.

Înainte de a face o alegere, te poți inspira din arhiva cu vinuri bune pusă la dispoziție de Marinela Ardelean de unde poți afla destul de multe detalii despre aceasta băutură deosebită. Aceasta poate fi acompaniată de un set de accesorii.

4.  O decorațiune pentru birou

Un alt cadou care poate fi potrivit pentru un bărbat este o decorațiune pentru birou. De la ceasuri la diverse tipuri de suporturi care pot avea și un scop practic, acestea pot fi reușite atunci când nu cunoști foarte bine persoana la care vei merge.

5.   Un gadget ingenios

Gadgeturile sunt foarte apreciate în ziua de astăzi, astfel încât un încărcător de telefon wireless sau pentru mașină poate fi o idee bună pentru o persoană care merge la birou și pentru care acesta poate fi util.

Alegerea unui cadou pentru un bărbat de peste 40 de ani nu trebuie să fie dificilă atunci când mergi pe varianta lucrurilor folositoare. Astfel, ideile de mai sus îți pot fi de folos atunci când ești în impas și ai nevoie de inspirație pentru un dar aniversar.

Sursa foto: Pexels.com

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest