CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

model de videochat de top angajari studio videochat legal bucuresti deluxe studio

Prin ce se deosebeste un model de videochat de tine? Iti spunem direct: doar prin faptul ca aceasta a avut curajul sa faca pasii necesari unei angajari ca model de videochat. In rest, este o persoana la fel ca si tine, cu visuri si temeri, cu viata privata si dorinta unei vieti linistite.

Iti prezentam povestea unui model de videochat de succes care lucreaza la studioul nostru de 3 ani.

Sa o numim Mihaela.

Mihaela era studenta in anul intai la Facultatea de Litere din Bucuresti. A venit in Bucuresti cu gandul ca aici va putea avea mai multe sanse de a gasi un loc de munca mai bine platit decat in Brasov, orasul ei natal.

A locuit o perioada la camin apoi a inchiriat o garsoniera. Avand in vedere veniturile mici ale familiei sale, a fost nevoita sa se angajeze ca lucrator comercial la un supermarket. Salariul mic abia daca ii permitea sa supravietuiasca de la o zi la alta. 

Anumite probleme familiale au condus la ramanerea in urma cu plata chiriei. Cauta cu disperare o solutie pana cand a hotarat sa se angajeze ca model de videochat. Stia ca ii lipseste experienta si putea lucra doar de la studio, neavand aparatura necesara. Avantajul ei major a fost ca avea cunostinte bune de limba engleza.

Ne-a gasit cautand pe internet: studio de videochat legal Bucuresti. Dupa mai multe interviuri, a ajuns si la noi si a ramas, dovada fiind deja cei 3 ani de cand lucreaza la studioul nostru. Chiar daca era model de videochat incepator, am crezut ca merita sansa unui nou inceput si am sprijinit-o cat de mult am putut si am reusit, impreuna cu ea, sa o transformam intr-un model de videochat de top.

Care este situatia Mihaelei in prezent? A reusit sa obtina un apartament cu 3 camere printr-un credit Prima Casa, ale carui rate le achita fara nici o problema. Totodata, a putut sa isi cumpere o masina si a calatorit in peste 10 tari. Toate acestea erau candva doar un vis pentru Mihaela. Ce a facut Mihaela? Ei bine, a avut curajul sa viseze la mai bine si a luat viata in piept si a facut primul pas catre independenta financiara prin angajarea la un studio de videochat.

Ce calitati trebuie sa aiba un model de videochat pentru a avea succes?

Asa cum ne-a demonstrat si Mihaela, orice model de videochat trebuie sa se implice cat mai mult in jobul sau, sa fie mereu atenta la aspectul sau fizic, sa investeasca in imaginea ei. La fel de important este si faptul ca, desi cunostea limba engleza, Mihaela a urmat cursuri online de limba engleza pentru a ajunge la un nivel avansat de cunoastere a limbii engleze. Perseverenta, punctualitatea, psihicul puternic si abilitati in comunicare, toate acestea trebuie sa se regaseasca intr-un model de videochat de top.

La baza succesului sta dorinta. Dorinta de a avea un trai mai bun, de a putea sa iti permiti financiar aproape orice visai candva.

Daca iti doresti sa treci la nivelul superior si sa urmezi pasii unei angajari la un studio de videochat legal din Bucuresti, te invitam sa ne contactezi telefonic la 0759 451 365 sau prin email la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Iti garantam confidentialitate si corectitudine iar visele tale vor deveni realitate nu prin promisiunile noastre ci prin propria ta munca! Te asteptam cu drag!

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest