CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

imagine3

Muzica rock inspiră generații întregi iar azi își lasă amprenta și în lumea cazinourilor. Descoperă 4 sloturi rock irezistibile pentru orice parior!

Jocuri de cazino pentru iubitorii rock-ului

Dacă printre pasiunile tale se numără jocurile de cazino, dar și legendele rock-ului modern care au schimbat destinele unor generații întregi, ai mai multe posibilități ca oricând să îmbini cele două interese, dar și să câștigi sume pe măsură.

Zeci de dezvoltatori de software moderni, printre care se numără și Microgaming sau Netent s-au inspirat din lumea muzicii pentru a da naștere celor mai incitante pacanele online în care artiștii consacrați sunt redați sub formă de simboluri speciale. Iată 4 dintre cele mai populare sloturi muzicale din lume la ora actuală și de ce ar trebui să le încerci și tu:

#1 Guns ‘N Roses (Netent)

imagine1

Guns’N Roses este un video slot creat de Netent în parteneriat cu Bravado International Group, bazat pe celebra trupă rock cu același nume. Coloana sonoră este cel mai impresionant aspect, jucătorii putând să se bucure de 5 dintre cele mai consacrate hit-uri ale trupei în timp ce nimeresc simbolurile norocoase. Sunt prezenți, bineînțeles, și legendarii soliști Axl Rose and Slash pe role. Slotul are o structură de 5 role, 3 rânduri și 20 linii de plată iar cei de la Netent au integrat și câteva trăsături speciale – simboluri wild expansive, simboluri bonus, rotiri gratuite, multiplicatori și un joc bonus. Câștigul maxim posibil la acest titlu este de 150 000 RON.

#2 Jimi Hendrix (Netent)

imagine2

Dacă visezi la o carieră rock sau ți-ai dat primii bani pe o chitară electrică, atunci sigur te vei regăsi în slotul Jimi Hendrix. Legendarul chitarist este prezent atât pe fundal, coloana sonoră antrenantă reunind cele mai populare melodii ale sale, cât și pe role, alături de alte simboluri specifice curentului hippie (semnul păcii, florile, discul de vinil sau griful chitarei electrice). Lansat în 2016 de Netent, slotul Jimi Hendrix ne propune o structură de 5 role și 20 linii de plată, dar și un potențial de câștig incredibil de 96.90%. 

Jucătorii se pot delecta cu două trăsături speciale în jocul de bază – Purple Haze și Red Guitar Re-Spins, dar și de o altă funcție bonus Pick and Click unde poți obține atât premii cash substanțiale, cât și runde extra.

#3 Ozzy Osbourne (Netent)

imagine3

Puține personaje de pe scena muzicii rock sunt la fel de iconice (și excentrice) ca Ozzy Osborne – generații întregi au fost influențate de stilul și contribuția muzicală a acestuia. 

Tocmai de aceea, lansarea Netent cu același nume este un omagiu adus celebrului muzician, dar și o expresie artistică unică a dezvoltatorului de software care a dorit să aducă pasionaților de sloturi și câteva trăsături noi. 

Pentru început, slotul ne surprinde cu o doză mare de realism, simbolurile rock (cruci, cranii, lilieci, trandafiri roșii și chiar Ozzy însuși) fiind redate cu fidelitate și atenție la detalii. Slotul are 5 role, 3 rânduri și 20 linii de plată fixe, completate de runde de rotiri și re-rotiri, multiplicatori și un Pariu Bonus. Rata de câștig este de 96.67%, astfel că, dacă nu te sperie și o doză de risc, poți câștiga în stil mare cu acest titlu.

#4 Motörhead (Netent)

imagine4

Încheiem lista noastră cu o ultimă recomandare de neratat pentru orice fan rock sau heavy metal – Motörhead, lansat tot de cei de la Netent, are una dintre cele mai intense coloane sonore. Dezvoltatorul a decis, însă, să rămână fidel simbolurilor clasice, aducătoare de noroc, inspirate de cazinourile din Vegas pe care le cunoaștem cu toții – cireșe, stele, potcoave, clopote sau cifra 7. 

Structura acestui slot este inedită – de data aceasta suntem întâmpinați cu 5 role, 3 rânduri și 76 linii de plată și de două funcții complet inovatoare – rolele misterioase (Mystery Reels) și funcția Bomber.

Decizie ONJN Nr. 2432 / 26.11.2020. Interzis utilizatorilor sub 18 ani.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest