CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

conteaza pozitia in clasament

Probabil că întrebarea ce a stat şi probabil încă stă pe buzele multor pariori este dacă, într-adevăr contează poziţia în clasament atunci când pariezi. Ei bine, putem spune că poate să conteze, însă nu atât de tare, deoarece poziţia din clasament nu poate să îţi arate clar dacă respectiva echipă va ieşi câştigătoare sau pierzătoare în urma unui meci. Da, parcursul unei echipe în campionat poate să te ajute în analiza ta, însă nu este singurul element de care trebuie să ţii cont.

Dacă poziţia din clasament ar fi contat atât de mult, cu toţii ne-am fi îmbogăţit din pariurile sportive, iar agenţiile de pariuri ajungeau să falimenteze. O agenție de top din România este Betfair, unde poți plasa sute variante de pariuri care îți cresc șansele de reușită. Citește mai multe despre ea pe pareri Betfair, de ce este una dintre cele mai apreciate agenții.

Ce contează atunci când pariezi?

Aşadar, există o multitudine de factori ce pot să influenţete într-un mod sau altul rezultatul final al unui eveniment, iar tocmai de aceea, locul în clasament reprezintă doar o mică parte, doar un mic factor din cei ce duc la rezultatul final al unui meci.

De exemplu, trebuie să studiezi dacă ambele echipe au trimis în teren cel mai bun 11 pe care îl pot alinia. În caz contrar, cei ce nu au în teren cel mai bun 11, pornesc din start, cu un minus.

De altfel, situaţia la club, făcând aici referire la managementul clubului şi la plăţile căte jucători, staff, etc., poate să reprezinte un alt factor important. Deoarece, cu toţii ştim că în prezent, cei mai mulţi dintre fotbalişti practică acest sport doar pentru salarii, nu pentru performanţă şi spectacol, aşa cum era înainte. Iar, acolo unde jucătorii nu sunt plătiţi, evident că şi randamentul este mai scăzut.

Calitatea gazonului poate să reprezinte un plus, dar şi un minus pentru unele din echipe, deoarece în funcţie de calitatea acestuia, unii jucători se pot descurca mai rău.

Studiază ultimele rezultate ale celor două echipe ce se vor întâlni, pentru a urmări cum s-au descurcat şi în ce situaţii s-au aflat: au fost la conducere, au întors scorul, şi aşa mai departe.

Formează-ţi o strategie şi nu paria mereu pe cele mai mici cote

Probabil, cea mai comună greşeală pe care o fac toţi pariorii aflaţi la început de drum în pariurile pe mobil este aceea de a căuta cele mai mici cote, fără să studieze meciul şi situaţia în sine. Orice meci diferă, sau mai bine spus, niciun meci nu seamănă cu celălalt, chiar dacă vorbim de aceeaşi echipă. Există meciuri unde se pot înregistra foarte puţine goluri, sau chiar deloc, pe cânt la altele există o predispoziţie mai mare la cartonaşe, penalty-uri, şi aşa mai departe.

Totodată, trebuie să îţi conturezi o strategie, sau să adaptezi una de la un tipser profesionist. Fără o strategie bine pusă la punct, este aproape imposibil să înregistrezi profit

Aşadar, după cum am zis încă de la începutul acestui articol, poziţia în clasament nu contează atât de mult, depinzând de mai mulţi factori, factori pe care i-am enunţat mai sus. Ţine cont de aceştia, iar şansele tale de profit vor creşte exponenţial.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest