CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

Ai lăsat cumpărarea cadoului pe ultimul moment Iată ce poți să faci

Nu tuturor oamenilor le place să cumpere cadouri. Pentru mulți dintre ei poate fi un chin deoarece se tem că nu o să reușească să cumpere cadoul potrivit. Vestea bună e că alegerea unui dar nu este atât de complicată precum pare la început.

Trebuie doar să fii atent la câteva aspecte și sigur nu o să dai greș.

Iată 5 idei de cadouri care să-i arate celeilalte persoane că ești atent la ea 

  1. Cumpără o țigară electronică dacă e fumător

Aproape orice fumător s-a întrebat măcar o dată cum e o țigară electronică și e mulți au și încercat. Deci e destul de posibil să-și dorească una. Dacă deja și-a cumpărat-o, tu poți compensa cu arome pentru țigara electronică pe care nu le-a încercat încă. Va aprecia gestul. Ai foarte multe variante pe E-potion.ro, deci sigur o să ai de unde să alegi.

  1. Cumpără o carte de dezvoltare personală

Nu prea există persoană care să zică că nu ar îmbunătăți măcar un lucru la ea. Fiecare își dorește să se dezvolte și să devină cea mai bună versiunea a sa. O carte de dezvoltare personală e ca un mic ajutor în această călătorie. Analizează persoană și gândește-te pe ce plan ar avea nevoie de puțină îndrumare. Dacă știi că tinde să fie cheltuitoare, ia-i ceva din zona de educație financiară. Dacă știi că obișnuiește să procrastineze sau că se plânge mereu că nu are timp, ia-i ceva din zona de time management sau formare de obiceiuri. 

  1. Un board game nou, trăznit

Jocurile de societate sunt un mod foarte plăcut de a petrece timp cu prietenii și de a-i cunoaște mai bine. De aceea, industria lor este una înfloritoare și apar tot felul de jocuri noi și trăsnite. Alege un joc de societate, cu promisiunea de a-l juca împreună pentru prima dată. Cu siguranță veți crea o amintire frumoasă.

  1. O bijuterie cu un însemn simbolic

Bijuteriile sunt delicate și apreciate din cele mai vechi timpuri. E foarte greu să dai greș cu ele, mai ales dacă cumperi ceva cu însemnătate sufletească. Gândește-te la ceva reprezentativ pentru relația ta cu cealaltă persoană. La cum v-ați cunoscut sau la vreun moment de neuitat. Poți căuta un pandantiv cu un simbol care să ilustreze asta. De exemplu, dacă v-ați cunoscut la un concert, îi poți cumpăra un colier cu o notă muzicală sau un instrument. 

  1. Un alt accesoriu prețios

Accesoriile ne fac ținutele mai sofisticate și ne conferă încredere. Dăruiește-i un accesoriu pe care să știi că îl va purta cu drag. Un ceas, o pălărie extravagantă, o geantă elegantă.

Așadar, mai mult decât bugetul alocat pentru cadou, e important să cunoști persoana și să cumperi ceva care să o facă să simtă că ai fost atent și interesat de ea. Caută un cadou care să fie atăt practic, cât și simbolic încât să-i amintească de tine de fiecare dată când îl folosește.

Sursă foto: Pixabay. com

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest