CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

casino online

Jocurile de cazino online nu sunt ușor de învins în mod consecvent. La urma urmei, casa deține un avantaj în aproape orice situație.

Cu toate acestea, anumite oportunități îți oferă șansa de a avea avantajul. Cazinourile mobile nu promovează exact aceste oportunități poți încerca cazinouri noi 2021. În schimb, trebuie să mergi la vânătoare pentru ei.

Voi discuta de ce, în unele cazuri, bonusurile și recompensele VIP oferă șansa de a obține profituri. Totuși, înainte de a începe această discuție, voi trece în revistă elementele de bază ale bonusurilor și recompenselor de loialitate.

Bazele bonusurilor de cazinou online

Site-urile de jocuri de noroc online cu bani reali oferă mai multe tipuri de bonusuri. În funcție de cazinou, este posibil să ai acces la bonusuri fără depunere, bonusuri de depunere, rambursare, rotiri gratuite și jetoane gratuite.

Toate aceste oferte merită în condițiile potrivite. Cu toate acestea, bonusurile de depunere au în special potențialul de a livra bani mari.

Unele oferte de depunere valorează până la 1.000 USD sau mai mult. Chiar dacă nu ai șansa de a câștiga atât de mult, poți aștepta cu nerăbdare numeroase bonusuri în valoare de sute de dolari.

Desigur, trebuie să îndeplinești termenii și condițiile înainte de a încasa toți acești bani. Playthrough sau „rollover” este unul dintre cei mai importanți termeni.

Iată un exemplu de bonus de depunere și ce presupune trecerea la întâlnire:

Un cazinou online oferă un bonus de depozit de 100% în valoare de până la 500 USD.

Depui 300 USD și devii eligibil pentru un bonus de 300 USD.

Jocul este de 40x.

300 x 40 = 12.000 $ trebuie pariat

Bazele recompenselor pentru loialitate

Aproape fiecare cazinou online oferă recompense de loialitate, care pot include rambursare, bonusuri de depunere, jetoane gratuite, invitații speciale de freeroll și alte avantaje.

În ceea ce privește rambursarea, site-urile de jocuri acordă puncte comp pe baza jocului tău. Apoi poți schimba aceste puncte contra numerar.

Cea mai obișnuită rată de schimb este de un dolar pentru fiecare 1.000 $ pariat (o rată de 0,1%). Cu toate acestea, poți îmbunătăți adesea această rată deplasându-te pe scara VIP.

Iată un exemplu despre cum funcționează acest lucru:

Nivel de bronz = 0,1% rata comp

Nivelul de argint = 0,12%

Nivelul aurului = 0,15%

Nivelul de platină = 0,2%

Bonusurile și recompensele VIP asigură o combinație profitabilă

Poți vedea cum atât bonusurile de cazino, cât și recompensele de loialitate pot crește fiecare. Ele pot avea un efect și mai puternic, totuși, atunci când sunt combinate.

S-ar putea chiar să obții profituri teoretice în circumstanțele potrivite. O ofertă bună de bonus și rate de rambursare peste medie ar putea aduce profituri teoretice.

Iată un exemplu pentru a ilustra acest punct:

Te califici pentru un bonus de 100 $.

Jocul este de 40x.

100 x 40 = 4.000 $ trebuie pariat

Rata de rambursare este de 0,2%.

4.000 x 0,002 = 8 USD în numerar

Joci un slot cu 97,4% RTP.

4.000 x 0,974 = 3.896 de dolari în câștiguri teoretice

3.896 + 8 + 100 = 4.004 USD în câștiguri teoretice totale

4.004 - 4.000 = 4 $ în profit teoretic

Cum să câștigi cu recompense și bonusuri de loialitate

Poți vedea că este posibil să obții profituri printr-o combinație de beneficii VIP și bonusuri de depunere. Acum, voi discuta detaliile despre cum să profiți mai mult de o astfel de situație.

Caută bonusuri cu trecere redusă

Bonusurile cazinoului variază atunci când vine vorba de joc. Unele oferte oferă doar 20 de rulări, în timp ce altele oferă până la 100 de redări sau mai mult.

Evident, trebuie să eviți orice din ultima gamă. La urma urmei, răsturnarea mare te obligă să pariezi mai mult și să te ocupi mai mult de marginea casei.

Ar trebui să cauți bonusuri care prezintă o redare de 40 de ori sau mai mică. Astfel de oferte oferă o oportunitate mai bună de a obține profituri.

Mută nivelurile VIP în sus

Site-urilor de jocuri de noroc online le place recompensarea celor mai fideli jucători. Prin urmare, poți aștepta cu nerăbdare oferte mai bune avansând pe nivelurile VIP.

În orice caz, ar trebui să iei în considerare ceea ce este necesar pentru a te deplasa mai sus, atât timp cât este în limitele rațiunii. La urma urmei, nu vrei să joci mai mult decât te simți confortabil doar pentru a câștiga 0,2% rambursare.

Joacă jocuri cu RTP ridicat

Piesa finală a puzzle-ului implică alegerea jocurilor cu RTP ridicat. Combinând o rambursare ridicată cu un bonus solid și recompense VIP, ai șanse mari să câștigați bani.

În mod ideal, vei putea juca baccarat sau o variantă de blackjack bine plătită atunci când vei câștiga bonusuri. Așa cum este prezentat mai jos, cazinourile includ adesea stipulări cu aceste jocuri.

Este posibil să poți obține în continuare profituri teoretice cu un slot cu plată mare (97% RTP). Desigur, sloturile online sunt volatile și pot plăti mult mai mult sau mai puțin decât procentul de plată declarat.

Acestea fiind spuse, prima ta opțiune ar trebui să fie un joc de masă cu plată mare. Dacă acest lucru este imposibil, atunci ar trebui să găsești alte jocuri de cazino cu plată mare, care se califică pentru bonusuri și avantaje VIP.

Nu înceta să cauți oportunități profitabile

Poți vedea că obținerea de profituri pe site-urile de jocuri nu este întotdeauna atât de redusă și uscată. Vei face față termenilor și condițiilor care pot face foarte dificil, sau chiar imposibil, obținerea de profituri teoretice din bonusuri și recompense VIP.

Cu toate acestea, vei găsi în continuare situații în care câștigurile sunt posibile. Trebuie doar să petreci timp cercetând diferite cazinouri pentru a afla care dintre ele oferă cele mai bune oportunități.

Pentru a recapitula, principalii factori pe care doriți să-i cauți includ:

Reducere bonus scăzută

Abilitatea de a urca nivelurile VIP și de a câștiga rambursare mai mare

Jocuri cu plată mare, care nu sunt restricționate și care vin fără contribuții reduse redate

Nu fiecare cazinou online va oferi astfel de condiții. Continuând căutarea, totuși, ai șansa de a găsi mixul perfect care duce la profitabilitate (teoretică).

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest