CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

software de contabilitate min

Dacă ai deja o afacere sau te gândești serios să-ți deschizi una, ar fi bine să acorzi mai multă atenție tehnologiei, care îți poate ușura viața și îți poate salva investițiile. Studiile au arătat faptul că mai puțin de 1% dintre firmele noi reușesc să aibă succes cu adevărat, la aproape cinci ani de la înființare. Metodele tradiționale de administrare pot fi de cele mai multe ori depășite de ceea ce se întâmplă în aceste vremuri, așa că folosește tehnologia în avantajul business-ului tău!

Iată câteva tips & tricks care te-ar putea ajuta foarte mult începând chiar de mâine:

Renunță la calendarele prăfuite de pe perete sau de pe colțul biroului

Dacă privești filmele vechi în care personajele sunt oameni de afaceri, o să observi cel mai probabil un calendar mare agățat pe perete, posibil chiar unul rezemat de marginea biroului.  La ce ajută el? Este menit să-ți amintească, probabil, ceva important de făcut. Dacă spațiul nu-ți ajunge să scrii pe scurt câteva idei, adaugi și un bilețel care, ulterior, se pierde rapid.

Cea mai bună variantă pentru a nu uita nimic și pentru a fi eficient, este să faci pasul către tehnologie. Un calendar pe PC sau telefon te poate scăpa de multe probleme. Aici poți scrie cât de mult dorești și notițele tale nu se vor pierde. Mai mult, ai posibilitatea să-ți programezi alarme care să te avertizeze cu ceva timp înainte că trebuie să te pregătești pentru o întâlnire, sau poate se apropie un deadline pe care nu trebuie să-l ratezi.

Apelează la programe automatizate 

Puțini sunt cei care se bucură atunci când se văd îngropați în teancuri de documente de contabilitate care trebuie rezolvate cât mai repede și fără greșeli sau poate că nu ai totul doar pe hârtie și te folosești de o mică bază de date în care introduci mecanic fiecare informație. 

Ai putea să economisești timp folosindu-te mai mult de tehnologie. O soluție extrem de eficientă este apelarea la un software de contabilitate care să ușureze munca atât ție, cât și angajaților tăi. Pe CIEL.ro poți găsi un astfel de software automatizat, care îți asigură viteză în introducerea documentelor și flexibilitate. Această metodă te scutește de activitățile manuale, greoaie, cum ar fi scrierea unor facturi și te asigură că nu depășești data scadentă. Mai scapi astfel și de „plimbarea hârtiilor” sau de verificarea fiecărui angajat pentru respectarea unui proces și lista beneficiilor poate continua.

Monitorizează oportunitățile cu ajutorul internetului

Plănuiești o extindere a afacerii sau ești pe care să-ți deschizi una? Cercetează foarte bine împrejurimile înainte de a lua o decizie. În funcție de ideea pe care o ai, poți face un research folosindu-te de hărțile interactive puse la dispoziție de primării. Aici poți găsi: planuri urbanistice, avize de oportunitate deja emise, regulamente urbanistice etc. Poți verifica astfel dacă există restricții în privința tipului de amenajare sau dacă este o zonă protejată.

Ce mai poți face este să cercetezi modul în care concurența își „vinde marfa”. Adică să arunci un ochi pe conturile de Facebook, Instagram, TikTok sau Twitter deținute de companie, dar și de către persoanele importante din firmă.

Așadar, nu ezita să apelezi la tehnologie pentru a-ți ajuta afacerea, dar și pentru a-ți eficientiza timpul. Eficiența și productivitatea sunt două concepte foarte importante în economie și trebuie să ții cont de ele în business-ul tău!

Sursa foto: Negativespace.co

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest