CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

masatto fotoliu cu masaj

Vă gândiți că aveți nevoie de timp liber pentru a planifica o vizită la un spa? Că mai bine așteptați perioada concediului sau sfârșitul de săptămână până când să aveți parte de un  masaj complex și divin așa cum meritați? Sună bine, dar de ce să amânați toată această experiență când puteți avea parte de ea în fiecare zi, cu Masatto?

Pentru cei care încă nu au descoperit acest brand, Masatto pune semnul de egal între relaxare șiscaune masaj. A adus în România unele dintre cele mai complexe tipuri de astfel de fotolii, ce încorporează sisteme complexe. Asta pentru că sunt pe departe doar acele simple fotolii care vibrează și vă masează spatele. 

Undeva la începuturi, astfel de scaune de masaj apăreau timid. Le vedeam pe holurile mall-urilor și lansau efectiv o invitație la relaxare. Odată așezați în fotoliu, acesta activa role de masaj și vibrații și făcea ocupantul să fie relaxat încât nu și-ar mai fi dorit să se ridice din acel loc. De la versiuni simpliste de acest gen și până la modelele complexe pe care Masatto le are la ora actuală marcăm în mod evident evoluția acestui domeniu. 

Pentru că omul din zilele noastre se plânge cel mai adesea de lipsa de timp și de stres, pentru că are nevoie de metode care să echilibreze balanța stresului și să restabilească starea de bine, fotoliile de masaj au devenit preferate. 

Un fotoliu acasă, un răsfăț de zi cu zi 

Nu doar că a lansat gama de produse ideale pentru home and office use, dar a îmbinat tehnologia de înaltă clasă cu designul modern. Aceasta este definiția unuia din cele mai complex dotate fotolii de masaj, pe numele său Divina. Ce are special se referă mai ales la cele două mecanisme de masare, fiind de altfel singurul de acest gen. Toată gama de produse ale acestui brand este disponibilă și pentru testare în showroom-urile din țară, prezentate și online pentru ochi curioși:https://masatto.ro/fotolii-de-masaj/.

Propriul fotoliu în living 

Nu sună a moft, ci mai degrabă a alegere înțeleaptă. Pentru cei care preferă să decidă după ce testează, Masatto permite ca această experiență a masajului să fie free of costs. Preț de 30 de zile puteți testa cum tronează un fotoliu în propria sufragerie. Zi și noapte disponibil. 

Masajele pe termen lung sunt fără doar și poate benefice. Cu atât mai mult, cu cât tehnicile aplicate sunt adaptate, în funcție de nevoi. Așadar, la fotoliile Masatto veți descoperi programe variate, de la Morning Buzz și până la Stress Relief. În funcție de ce și unde doare mai tare, în funcție de momentul zilei, vă puteți relaxa fiind masat ca de mâini pricepute, cu vigoare. 

Un astfel de fotoliu a fost pe testate benefic și pentru cei care au încercat varianta work from home. Mai mult ca oricând în ultimul an când pandemia ne-a dat bătăi de cap și ne-a restabilit o altfel de ordine în viața noastră, a lucra de acasă a fost o necesitate.

Imaginați-vă deci cum este să lucrați de acasă ore în șir în fața laptopului. Fără un scaun de birou cel puțin ergonomic sunteți victimă sigură a durerilor de spate. Implicit pentru tot restul familiei există o agitație ce se poate transforma în program mai încărcat ca oricând. Unii au testat fotoliile Masatto și au descoperit sau mai bine spus redescoperit plăcerea de a munci în fața ecranelor, când stau confortabil în fotoliu. 

Masajele sunt personalizate și acesta pare să fie de asemenea un aspect favorabil ce pledează pentru achiziția unui scaun de masaj. Asta datorită tehnologiei de scanare ce ajustează rolele de masaj și pernele de aer astfel încât să maseze precis silueta ce tocmai a ocupat locul de tron.

Testați oricând 

Fotoliile Masatto pot fi testate. Vă puteți programa la showroom, fie cel din capitală, fie unul mai apropiat orașului vostru. Masatto este prezent în Piatra Neamț de asemenea, Cluj, Timișoara. La fel de bine puteți cere testarea la domiciliu, cu durata de 30 de zile, caz în care echipa vă livrează acasă fotoliul, face instructajul și vă lasă apoi în lumea ceva mai bună, pentru că așa va deveni rutină de zi cu zi, când aveți parte de masaje profesionale la îndemână. 

Contact:

Masatto București

+40 735 518 967

Masatto Cluj

+40 756 478 789

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest