Write a comment

Jandarmii asigura linistea in statiunile montane, de Anul NouReprezentanţii Jandarmeriei Montane spun că, datorită numărului mare de turişti prezenţi în staţiunile montane în perioada mini-vacanţei de Revelion se vor intensifica acţiunile pe raza staţiunilor pe traseele turistice şi în zonele unde este posibil să se producă evenimente. 

 

De asemenea, aceştia sunt pregătiţi să intervină în situaţii de urgenţă, dar şi în cazul constatării unor abateri de la normele legale.

Jandarmeria Montană precizează ca principalele evenimente nedorite care au loc în regiunile montane se petrec din cauza lipsei unui echipament adecvat şi aventurării turiştilor în zone pe care nu le cunosc şi care în această perioadă a anului pot deveni periculoase.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Cluj cuprinde 3 posturi de jandarmi montane, în zona Staţiunilor Muntele Băişorii, Beliş Fântânele pe traseele turistice adiacente staţiunilor, pe Valea Someşului Cald şi Rece precum şi a comunelor Râşca, Mănăstireni şi Călăţele.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest