CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

Un barbat din Slimnic a incercat sa vanda 2400 de metri de cablu de telecomunicatii pe care il furase din zona Carta-Arpasu. Afecatati au fost cei de la CFR care au ramas fara telefoane si au anuntat politistii feroviari.

Cel care a reclamat defectiunea a fost un tehnician de telecomunicatii al CFR. El a sunat politistii feroviari si i-a anuntat ca intre statiile Carta si Arpasu au fost intrerupte telecomunicatiile  si ca au fost furate cablurile.

Cel care a furat cablul de telecomunicatii a fost prins dupa ce a incercat sa vanda cablul unui centru de colectare a materialelor feroase si neferoase.

"Din cercetarile efectuate a rezultat faptul ca autori necunoscuti au sustras cablul aerian de telecomunicatii din zona sectorului CFR Carta – Arpaş, de pe Magistrala CFR 200 Brasov–Sibiu, in lungime totală de 2.400 m. In urma efectuarii de investigatii si verificari la centrele de colectare a materialelor feroase si neferoase din zona locului faptei,  s-a constatat ca autorii faptei au predat bunurile furate, pentru a fi valorificate, catre o societate comerciala cu sediul in localitatea Porumbacu de Jos. La sediul firmei, a fost gasita intreaga cantitate de sarma sustrasa. In urma extinderii cercetarilor  si investigatiilor a fost identificata persoana care a predat bunurile sustrase, respectiv D. T., in varsta de 34 de ani, din comuna Slimnic, cu antecedente penale", a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie, Anca Bloanca.

Prejudiciul facut este de aproximativ 3 mii de lei.

Autorul furtul va fi prezentat astazi Parchetului si Judecatoriei Avrig cu propunere de arestare preventiva.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest