Write a comment

Membrii unei familii sibiene au ajuns, in aceasta dimineata, la spital, in coma, dupa ce au consumat ciuperci. Printre cei intoxicati se afla si un copil de 2 ani jumatate care este internat la Luther.

Membrii familiei au ajuns sambata dimineata in stare foarte grava la Spitalul Judetean de Urgenta Sibiu dupa ce au consumat ciuperci.

"La Unitatea de Primiri Urgente din cadrul Spitalului Clinic Judetean Sibiu au ajuns in aceasta dimineata un barbat in varsta de 33 de ani si o femeie de 58 de ani, ambii in stare grava, intubati", a declarat purtatorul de cuvant al Spitalului Clinic Judetean Sibiu, Decebal Toderita.

Copilul, in varsta de doar 2 ani jumatate, ar putea fi transferat la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Bucuresti daca starea lui se inrautateste.

"Copilul  a suferit o intoxicatie cu ciuperci halucinogene. Este stabil hemodinamic, nu este intubat. Va fi monitorizat in continuare si se va stabili, in functie de evolutia starii de sanatate, daca va ramane la Sibiu sau va fi transferat", potrivit purtatorului de cuvant al Spitalului Luther, Alina Cozac.

Cei trei sibieni intoxicati cu ciuperci sunt din Valea Viilor.

UPDATE: Barbatul de 33 de ani a iesit din coma

Starea barbatului intoxicat cu ciuperci s-a imbunatatit. potrivit oficialilor Spitalului Judetean Sibiu, el ar fi iesit din coma.

"Barbatul a iesit din coma, nu mai este intubat si starea sa e relativ stabila. Femeia se afla insa in continuare in stare comatoasa, este ventilata mecanic", a precizat purtatorul de cuvant al Spitalului Clinic Judetean Sibiu, Decebal Todarita.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest