Write a comment

Pentru a alege corect casa de pariuri sportive online care ți potrivește, este necesare ca înainte de a investiga piața să efectuezi o autoanaliză cu privire la obiectivele pe care le ai vizavi de acest fenomen.


Nu există o casă de pariuri care să aibă numai avantaje și să îndeplinească cerințele tuturor tipurilor de pariori. De aceea, situează-te într-una dintre categoriile descrise mai jos și aplică sfaturile corespunzătoare nivelului tău actual.


Parior începător


Ca și începător, chiar dacă citești și afli foarte multe lucruri despre acest fenomen, vei vedea că îți va fi destul de greu să ieși pe plus la sfârșitul unei luni calendaristice. De aceea, trebuie să începi cu un buget mic, care să nu te afecteze emoțional și pe care trebuie să te aștepți să-l pierzi.


Obiectiv: Înțelegerea cât mai multor noțiuni și a mecanismelor generale ale pariurilor online.


Dacă te regăsești în cele spuse mai sus, probabil că o idee bună ar fi să alegi o agenție care să-ți ofere un bonus de bun-venit destul de consistent, pentru ca inițial să investești mai puțini bani. Joacă sume mici și încearcă să respecți o strategie de money management, fără să te aștepți să realizezi câștiguri substanțiale peste noapte.


Parior experimentat


Odată ajuns la un nivel mediu de maturitate parioristică, pasionatul va încerca să-și îmbunătățească în permanență stilul de joc. Va schimba de fiecare dată câte ceva cu scopul de a-și optimiza strategiile și va testa diverse abordări pentru a descoperi ce i se potrivește mai bine.


Obiectiv: Eficientizarea stilului de joc, al sistemului de management al banilor, testarea unor noi strategii și specularea tehnicilor învățate.


Dacă te situezi în această categorie, criteriile tale de selecție trebuie să aibă deja mai multe filtre. În funcție de strategiile pe care le joci, vei aborda diverse oferte și agenții, care se potrivesc cel mai bine cu ce vei experimenta în viitorul apropiat. Casa de pariuri online Unibet trebuie să fie una dintre agențiile la care ți-ai deschis cont, deoarece acolo vei găsi aproape orice evenimente sportiv de pe planetă și foarte multe tipuri de pariu și linii asiatice.


Parior profesionist

 

 

Diferența între un parior profesionist și oricare altul este aceea că profesionistul reușește să realizeze profit în mod oarecum constant, pe termen mediu și lung (pe un eșantion de luni, ani – sute sau mii de pariuri). Bineînțeles, chiar și cei mai buni pariori din lume au perioade proaste, serii negative și chiar luni negative, însă, per ansamblu, sunt conștienți de faptul că la sfârșitul unui an, după ce au tras linie, vor face profit.


Obiectiv: Găsirea celor mai valoroase cote, compararea pieței cotelor și optimizarea câștigurilor pe termen lung (chiar și prin mijloace non-parioristice).


Dacă realizezi un profit la sfârșitul fiecărui an și ai o evidență clară a tuturor acțiunilor tale, te regăsești în această categorie. Va trebuie în permanență să descoperi la ce case de pariuri găsești cele mai mari cote și care sunt momentele cele mai prielnice pentru plasarea pariurilor tale.


Nu trebuie niciodată să te limitezi la doar două sau trei case de pariu sau la o singură metodă de depunere și retragere. Dacă profitul tău anual este de câteva procente din rulaj, taxele bancare îți pot practic micșora substanțial câștigurile. Degeaba găsești cele mai valoroase cote dacă trebuie să plătești 2-4% la depuneri și retrageri. Analizează per ansamblu toate variantele și fii mereu la curent cu tot ce apare pe piață!


Cei care se regăsesc în această categorie trebuie să aibă cont la aproape toate casele de pariuri licențiate în România, deoarece nu pot fi limitați de anumite cote – pentru că acele câteva procente pot face diferența între câștig și pierdere, la sfârșitul semestrului sau anului.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest