Write a comment

Astazi începe o noua aventura handmade în centrul Sibiului. Protagonistii: 40 de artisti alesi pe spranceana, cu obiecte deosebite, facute special pentru cea de-a 14-a editie a targului ArtBoutique.

Toți stau înșirați frumos în fața Muzeului de Etnografie Universală Franz Binder, așteptându-i pe cei care știu să le aprecieze valoarea și pun preț pe bunul gust. Cei dornici de o asemenea aventură sunt așteptați astăzi și mâine, în Piața Mică, în intervalul orar 10:00 - 22:00.

“Veți găsi aici artiști unici care fac lucruri senzaționale. Organizez târgul de 14 ediții și oamenii aceștia reușesc să mă uimescă de fiecare dată cu lucrurile pe care le fac. Mereu aduc ceva nou. E o plăcere să le admiri ultimele creații și mă bucur că avem ocazia să le arătăm și de această dată sibienilor că există acolo, undeva, o alternativă în materie de shopping” a declarat Diana Micu, organizatorul târgului de handmade ArtBoutique.

În cadrul evenimentului vor fi prezentate viziunile artistice ale unor artiști handmade consacrați din Cluj-Napoca, Timișoara, Deva, Brașov, Alba Iulia, Târgu-Mureș, București, Oradea și Harghita și veți găsi tot ce vă puteți imagina, de la bijuterii și accesorii vestimentare la jucării pentru copii.

Cei care vizitează târgul, chiar și pentru atmosfera creată în jurul lui, sunt invitați să-și lase impresiile pe pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/artboutiquesb

ArtBoutique este un eveniment unic în Sibiu care reunește periodic creatori de produse realizate manual, atât locali cât și din țară, oferindu-le posibilitatea să-și etaleze talentul într-un cadru organizat. Evenimentul este realizat cu sprijinul Baumax, Simba Catering, Metropolis, Casa de Cultură a Municipiului Sibiu, Breslo, Revista Atelierul și se bucură de sprijinul multor parteneri media.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest