Write a comment

Sambata, 22 Iunie, de la ora 11, sibienii se vor intalni la a V-a editie a Bazarului cu Lucruri Gratis din Sibiu, la Casa de Cultura a Studentilor Sibiu, din strada Dumbravii, nr 34 A.

La fel ca la editiile trecute, participantii vor aduce obiecte pe care nu le mai folosesc, si isi vor alege complet gratuit orice lucru de care au nevoie.


Fara bani, fara schimburi, fara negocieri. Totul Gratuit!
Bazarul, organizat cu ajutorul voluntarilor, este o intalnire periodica a comunitatilor locale in care participantii aduc si ofera complet gratuit: produse in stare de functionare, discutii, prietenie, bunatati, servicii, buna dispozitie, jocuri, si orice alte lucruri care pot fi impartasite intr-o comunitate.


Evenimentul, dupa mai multe editii la Brasov, Bucuresti, Buzau, Cluj, Sibiu si Timisoara,Satu Mare, Sighetu Marmatiei,  incepe sa aiba din ce in ce mai multi simpatizanti in toata tara. Oricine doreste sa se implice in organizarea unui Bazar la el in localitate poate sa primeasca sprijin, sfaturi si ajutor cu promovarea de la cei care au deja experienta, folosind grupul de Facebook: Bazar cu Lucruri Gratis, sau pagina oficiala de Facebook: Bazar cu lucruri gratis Sibiu. Punand la comun resursele pentru organizare, initiatorii doresc sa contribuie la extinderea acestui tip de eveniment la nivel national.


De ce avem nevoie de Bazarul cu Lucruri Gratis?
Invatam sa pretuim lucrurile pentru utilitatea lor, si nu pentru valoarea lor baneasca sau de dragul de a le detine. Prelungim viata produselor pe care nu le mai folosim, daruindu-le altora care au nevoie de ele. Contribuim la reducerea consumului de resurse naturale si a poluarii. Obtinem o parte din obiectele de care avem nevoie economisind banii pentru alte nevoi mai importante. Ne facem prieteni noi si ne intarim legaturile cu comunitatea in care traim. Invatam unii de la altii abilitati noi care ne vor creste autonomia personala. Redescoperim puterea comunitatii, si acele bucurii marunte care ne fac mai fericiti, si pentru care nu avem nevoie de bani!
Pagina evenimentului pe Facebook: https://www.facebook.com/events/137667573093239/

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest