Write a comment

Strandul Durgau, situat langa Salina Turda, unul din cele mai impresionante obiective turistice din Romania, se va deschide sambata, 22 iunie, de la ora 10.00, a anuntat directorul societatii care administreaza Salina Turda si Strandul Durgau, Vasile Nemes.

În prima zi, directorul Vasile Nemeş a anunţat că elevii cu vârsta până la 18 ani vor avea asigurată intrarea gratuită, pe baza carnetului de elev. "Nu-i vom controla ce note au. Mergem pe încredere! Le oferim intrare gratuită, după un an de muncă şi învăţătură, ca să se răcorească în apa specială a lacului de la Durgău. Solicităm carnetul de elev doar pentru a ne demonstra că sunt elevi", a precizat, glumind, directorul Salinei Turda.

Apa cu proprietăţi curative!

Lacurile de la Durgău sunt renumite pentru proprietăţile lor curative. Turdenii mai în vârstă ştiu că aceste lacuri erau frecventate pentru proprietăţile lor, mulţi susţinând că îmbăierea de peste vară la Durgău le asigură o sănătate mai bună. De altfel, la începutul anului 2011, în presa naţională a apărut un articol care făcea referire la proprietăţile curative incredibile ale apei de la Durgău, asupra unor persoane cu afecţiuni ale pielii foarte grave (citeşte AICI).

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest