Write a comment

transilvania drag raceTransilvania Drag Race este o competitie sportiva ce are la baza intrecerea de masini si motociclete pe distanta de 402,3 metri. Competitia sportiva este sprijinita de F.R.A.S. (Federatia Romaniade Automobilism Sportiv) si Drag Racing Events Oradea, asociatie ce desfasoara curse de accelerare la nivel national din 2008.

Prima editie a evenimentului a adunat peste 2000 de oameni, din toate colturile tarii, cat si din Europa.

Transilvania Drag Race I s-a desfasurat in perioada 29-30 iunie 2012, avand concurenti din Oradea, Mures, Cluj Napoca, Alba Iulia, Bucuresti, Timisoara, Arad, Sibiu, Iasi.

Prima editie a fost un real succes, astfel ne-am hotarat sa facem a 2-a editie Transilvania Drag Race. Am vrut o schimbare, atat de public, cat si de locatie, astfel am gasit pista din spatele fostei fabrici Nokia, in comuna Jucu (regiunea Jucu de Sus), o locatie ideala pentru acest tip de curse, ce ne satisfacea toate pretentiile pentru o buna desfasurarea a competitiei.

11-12 august a adus a 2-a editie a competitiei, cu mai multe masini, motoare, fete frumoase si cauciuc ars. Mai mult, a 2-a editie am reusit sa o includem in Campionatul National de Drag (sustinut de F.R.A.S. si Drag Racing Events).

A 2-a etapa a fost televizata de ProTV la nivel national, de asemenea au mai transmis Antena1, Antena3, Transilvania L!ve, Realitatea TV, Mediafax, ziare precum: Adevarul, Ziua de Cluj, Turda News, Campia Express, Ziarul Faclia, Monitorul de Cluj, Clujeanul, Gazeta de Cluj.

Atat publicul, cat si participantii au ramas mereu placut impresionanti si doritori sa continuam acest eveniment, astfel a 3-lea editie a avut loc in data de  29-30 septembrie tot la Jucu de Sus si totul a capatat o amploare mult mai mare: mai multa lume, mai multe masini puternice, mai mult show.

Partenerii media KissFm si Iulius Mall ne-au sustin pentru o promovare buna a evenimentului.

De asemenea, am promovat evenimentul si la nivel national: Cluj, Mures, Salaj, Bistrita-Nasaud, Bihor, Alba, Maramures, Hunedoara, Satu Mare, Arad, Timis, Brasov si Sibiu, Bucuresti, Iasi, Constanta, Tulcea prin afise, flyere si reclama la radio, precum si pe internet, pe retelele de socializare (Facebook: https://www.facebook.com/TransilvaniaDragRace) si pe forumuri dedicate curselor de masini (www.4tuning.ro, www.dragracing.ro, www.motociclism.ro).

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest